Mainos
Mainos

7. Kari Aihinen: Pääruoka

PÄÄRUOKA: GRILLATTUA POSSUN KASSLERIA, ROMESCOA, GRILLATTUA SALAATTIA JA PARMESAANIA

GRILLATTUA POSSUN KASSLERIA

  • 1 possun niska
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria

Mausta possun niska ja leikkaa pihveiksi. Grillaa kypsiksi n. 5min per puoli, riippuu paksuudesta.


ROMESCO 

  • 2 paprikaa
  • 1dl manteleita
  • 1dl säilyketomaatteja
  • 2 valkosipulinkynttä
  • muutama oksa persiljaa
  • 1rkl sherryviinietikkaa
  • 1dl oliiviöljyä

Halkaise ja grillaa paprikat mustiksi, poista musta kuori ja siemenet niin että jäljelle jää vaan punainen kuoreton liha. Hienonna valkosipuli ja persilja, sekoita kaikki yleiskoneessa.


GRILLATTUA SALAATTIA JA PARMESANIA

  • 3kpl baby gem salaattia
  • 50g parmesaania
  • suolaa
  • mustapippuria

Halkaise ja grillaa salaatit kevyesti. Mausta suolalla ja pippurilla. Raasta päälle parmesaania.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme