Mainos
Mainos

8. Jaana Pelkonen: Jälkiruoka

JÄLKIRUOKA: VANILJAPANNACOTTA & MANSIKKA-MINTTU SALAATTI

VANILJAPANNACOTTA

  • 3dl kermaa
  • 1dl maitoa
  • 0,5dl sokeria
  • 2 liivatelehteä
  • 1 vaniljatanko

Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Kuumenna kerma, maito, sokeri. Lisää halkaistu vaniljatanko ja nosta sivuun 5 minuutiksi jäähtymään.

Purista liivatelehdet kuiviksi ja lisää kattilaan. Poista vaniljatanko ja kaada massa annoskuppeihin tai laseihin. Laita kylmään jäähtymää ainakin 2 tunniksi.


MANSIKKA-MINTTU SALAATTI

  • 1rs mansikkaa
  • 4 oksaa minttua
  • 2rkl tomusokeria

Pilko mansikat ja sekoita tomusokerin kanssa. Laita jäähtyneiden pannacottien päälle ja koristele mintulla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme