Mainos
Mainos

9. Hjallis Harkimo: Pääruoka

PÄÄRUOKA: GRILLATTUA LOHTA, TILLI-VOI SULAA, PIPARJUURTA, SAVULOHI-PYTTIS

GRILLATTUA LOHTA

  • 600g merilohta
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa neljäksi annospalaksi, mausta ja grillaa nahkapuoli alaspäin 200c asteisessa grillissä n. 10 minuuttia.


TILLI-VOISULAA

  • ½ pnt tilliä
  • 1rkl raastettua piparjuurta
  • 50g voita
  • suolaa

Sulata voi ja lisää muut ainekset.


SAVULOHIPYTTIS

  • 1kg kypsiä perunoita
  • 150g savulohta
  • ½ l kantarelleja
  • 2 salottisipulia
  • 1pnt ruohosipulia
  • 20g voita paistamiseen
  • suolaa
  • pippuria

Pilko perunat, hienonna sipulit. Kuumenna voi pannulla, lisää salottisipulit. Murskaa savulohi käsin vähän pienemmäksi. Lisää perunat ja savulohi pannulle ja paista n. 5minuuttia. Lisää ruohosipulit ja mausta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme