Mainos
Mainos

Kasmir paljasti: Tomi Björck tarjosi töitä keittiöstään

Huippukokki landella -sarjassa vieraileva Kasmir yllättyi ohjelman kuvauksissa, kun huippukokki Tomi Björck tarjosi miehelle töitä keittiöstään.

Huippukokki landella -ohjelmassa torstaina 27. lokakuuta 2016 Tomi Björck ja laulaja Kasmir viettävät päivää Hangossa kokkailun ja suppailun merkeissä. Kokkailu sujuu kaksikolta kuin tanssi, sillä Kasmir on myös toiselta ammatiltaan kokki.

Laulaja kertookin, että ruoka ja ruuanlaitto on erityisen lähellä hänen sydäntään. Ruoka ja musiikki kulkevat miehen elämässä tiiviisti käsikädessä.

– Jos päässä ei soi eikä uusia biisejä synny, niin silloin keittiön puolella tulee reseptitulva päälle. Sitten taas kun olen intensiivisesti studiossa ja musan suhteen on hyvä meininki, niin silloin ei ole paljon kiinnostusta hifistellä keittiössä tai kokeilla uusia reseptejä. Vaikka en olekaan enää alalla hommissa, niin olen aika uskottava foodie (ruokaintoilija), Kasmir kertoo. 

Vadelmavene-hitillään kesällä 2014 tunnetuksi tullut Kasmir työskenteli ennen muusikonuraa kokkina. Mies ehti luoda uraa keittiöhommissa yli kymmenen vuoden ajan.

– Menin kokkikouluun vuonna 2001 ja sain heti silloin töitä. Siitä saakka väänsin kokin hommia vuoteen 2013 asti. Olen tehnyt hommia useissa Helsingin keskustan ravintoloissa kuten Michelissä, Raffaellossa, Kappelissa ja Torissa, Kasmir listaa.

Taustansa takia laulajaa jännittikin erityisen paljon kokata yhdessä Tomi Björkin kanssa ohjelman kuvauksissa.

– Arvostan suuresti Björckiä keittiömestarina ja mahtavan ravintolaimperiumin luojana. Tiedän myös, että hän osaa olla aika kova jätkä keittiössä. Ehkä häneltä löytyy armoa ohjelman muita vieraita kohtaan, jotka eivät ole kokkeja, mutta minä olen samalla linjalla hänen omien työntekijöidensä kanssa. Sen takia kuumotti aika paljon kokata yhdessä, koska hän tietää minun olevan alan jätkiä.

Kasmirin yllätykseksi huippukokki heittikin ohjelman kuvausten jälkeen laulajalle erikoisen tarjouksen.

– Kokkailut menivät tosi hyvin ja sain vieläpä kehuja tekniikastani ja nopeudestani. Björck sanoi, että jos musahommat joskus tyssäävät, niin ovi on auki hänen keittiöihinsä, Kasmir virnistää.

Huippukokki landella torstaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme