Mainos
Mainos

Mikä lihaskimppu! Kasmir aloitti kuntokuurin – rauta nousee ja paino putoaa

Kuntokuurin aloittanut Kasmir esittelee voimailutaitojaan kuntosalilla. Miehellä on aikomus pudottaa huimat 20 kiloa painostaan.

Vadelmavene-hitillään tunnetuksi tullut Kasmir, 31, vierailee tänään torstaina 27. lokakuuta 2016 Huippukokki landella -ohjelmassa. Kuluneen syksyn aikana ahkerasti keikkaileva laulaja on muokannut reilusti ruokavaliotaan ja aloittanut salitreenin. Tavoitteena miehellä on pysyvä elämänmuutos.

– Minulle tuli sellainen fiilis, että nyt pitää hoitaa itsensä hyvään kuntoon ja pitää sitä yllä loppuelämän ajan. Se on vähän sama kuin laittaisi rahaa pankkiin. Jos on vanhana miehenä hyvässä kunnossa, niin kaikki on helpompaa, Kasmir valottaa kuntokuurin taustoja.

Parhaimmillaan jopa viidesti viikossa kuntosalilla harjoitteleva Kasmir on pudottanut jo reilusti painoaan, mutta laulajan mukaan paljon on vielä pudotettavaa. Kasmir lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa selvästi hoikistunut laulaja nostaa rautaa kuntosalilla.

– Mulla on tavoitteena se, että saisi 20 kiloa pudotettua. Se olisi aika hyvä. Meillä on personal tranerini kanssa säännöllisin väliajoin punnitus, joten tuoreinta kilomäärää en tiedä, mutta kahdeksan kiloa on ainakin jo lähtenyt, Kasmir valottaa.

Kuntoprojektin suurimpana haasteena muusikko on kokenut oikeanlaisen ruokavalion yhdistämisen salitreeniin.

– Iso osa onnistunutta treeniä on onnistunut ruokavalio. Sitä pitäisi ehkä funtsata tällä hetkellä vähän enemmän. En vain pysty oikein ajattelemaan ruokaa vain polttoaineena. Se on arvomaailmassani vähän kuin ruuan halventamista jollain tapaa. Tehdään vain jotain mössöä ja hutkaistaan se naamaan, että voidaan mennä salille pumppaamaan, aiemmin kokkina työskennellyt mies toteaa.

– Voin käydä salilla vaikka kymmenen kertaa viikossa, mutta se, että onnistuisi noudattamaan orjallisesti jotain ruoka-ohjelmaa, niin se on haastavaa. Kyllä sen kuitenkin heti näkee, jos syö huonosti, koska silloin harjoittelu on tehottomampaa.

Kuntosalitreeniin sopivaan ruokavalioon artisti panostaa normaalia enemmän aina silloin, kun malttaa. Laulajan mukaan houkutuksia lipsahtaa ruokavaliosta tulee erityisesti esimerkiksi keikkamatkoilla.

– Lounaaksi ja päivälliseksi syön yleensä aika pitkälti kanaa tai jauhelihaa. Siihen kylkeen laitan esimerkiksi bataattia, salaattia ja tummaa riisiä. Maustamiseen käytän vain puhtaita mausteita.

– Kyllä huoltoaseman noutopöydästäkin saa tehtyä kunto-ohjelman mukaisen lautasmallin. Vaikeaa siitä lähinnä tekee se, että kaikki kaverit ympärillä vetävät hampurilaisia ja pitsoja, Kasmir toteaa.

Huippukokki landella torstaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme