Mainos
Mainos

Tomi Björck julkaisi riipaisevan kuvan lapsestaan sairaalassa: On ollut pitkä viikko

Huippukokki landella -ohjelman isäntä Tomi Björck asuu perheineen Sydneyssä ja mies on siellä tälläkin hetkellä sairaan lapsensa tukena.

Tomi Björckin ja tämän vaimon, Minkan toisella lapsella on syntymästään asti ollut suulakihalkio ja kitalakihalkio. Reilu kaksi vuotta sitten kun poika syntyi, Björck kommentoi Facebook-sivuillaan olevansa ikionnellinen, vaikkei poika olekaan täysin terve.

Perhe asuu tällä hetkellä Sydneyssä ja mies julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka sijainniksi on merkitty Sydneyn lastensairaala.

Mustavalkoisessa kuvassa taaperolla on käteen asennettu kanyyli, ja sen suojana on joustoharso. Pojan tunnistetiedot ovat nilkkaan laitetussa rannekkeessa.

Björckin kuvan yhteyteen kirjoittamassa tekstissä hän on käyttänyt muun muassa aihetunnisteita #vahvinmies, #rakastantätälasta, #aikaaperheenkanssa, #jokapäiväinentaistelu sekä #pikkuleijona.

– On ollut pitkä viikko, Björck toteaa.

Lapsi on ollut sairaalassa ilmeisesti jo muutaman päivän, sillä Björck julkaisi kolme päivää sitten kuvan samoilla sijaintitiedoilla, ja tässä kuvassa toivotti onnea jälkikasvulleen.

Viime kesänä Björck oli perheensä kanssa Suomessa pidemmän ajanjakson ja viime kesänä mies ehti myös kuvata kokonaisen tuotantokauden uutta ohjelmaansa, Huippukokki landella.

Huippukokki landella MTV3-kanavalla torstaisin kello 20:05.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme