Mainos
Mainos

Tomi Björckillä satojen neliöiden lukaali Australiassa: Se on unelmien talo

Huippukokki Tomi Björck on saanut asiat järjestettyä siten, että voi asua Australiassa ja vain käydä Suomessa muutaman kerran vuodessa.

Huippukokki Tomi Björck tähdittää syksyllä MTV3-kanavalla nähtävää hyväntuulista Huippukokki landella -ohjelmaa, jossa matkataan eri julkkisten kesämökeille.

Björck itse ei suinkaan asu kesämökissä. Huippukokki on hankkinut vaimonsa kanssa ison omakotitalon Sydneyn lähistöltä, kuuluisan Bondi Beach -uimarannan kupeesta. Vuoden alussa asuntoon muuttanut perhe nauttii erityisesti tilasta, jota uudessa kodissa riittää.

– Sanoisin, että se on unelmien talo. Siellä on tilaa. Ei liian pramea, vaan kodikas. En tykkää mistään liian poshista, Björck sanoo MTV.fille.

Jälkikasvun lisäksi tilaa haluttiin vierashuoneelle. 

– Kyllä asunnossa on lähemmäs 300 neliötä. Me ollaan jopa perheenä asuttu kaksiossa. Nyt kun asumme toiselle puolella maailmaa, niin meille on tärkeää, että vieraamme myös viihtyvät. Heille on nyt oma kylpyhuone ja iso vierashuone.

– Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana on jo käynyt enemmän ihmisiä, kuin sitä edeltävän neljän vuoden aikana, mies iloitsee.

"Kukapa ei haluaisi asua Bondi Beachillä"

Asunnolta on rantaan matkaa noin puoli kilometriä, mutta myös omalle pihalla on tarkoitus rakentaa mahdollisuus virkistävään pulahdukseen.

– Meillä on oma piha ja iso vierashuone, se on sitä luksusta mitä me arvostamme. Pihassa on kunnon grillikatokset ja suunnittelimme, että rakentaisimme uima-altaan pihalle, Björck sanoo.

Vaimonsa kanssa yli 15 vuotta naimisissa ollut ravintoloitsija naureskelee, että asunnon hankinnassa yhteinen sävel oli harvinaisen helppo löytää.

– Yksimielisyys löytyi kerrankin saman tien. Kukapa ei haluisi asua Bondi Beachillä. Rantaan on noin 500 metriä, mies hymyilee.

Huippukokki landella MTV3-kanavalla lokakuussa 2016.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme