Mainos
Mainos

Tomi Björckiltä löysät pois uutuusohjelmassa – Teemu Packalénin kanssa painimaan!

Uutuusohjelmassa Tomi Björck vierailee tv:stä tuttujen henkilöiden luona ja pistää isännätkin soppakauhojen varteen.

Huippukokki landella -ohjelmassa Tomi Björck vierailee niin poliitikkojen kuin urheilijoidenkin kesäpaikoissa. Rennolla otteella tehty ruokaohjelma puhuu lähiruuan puolesta ja pistää Björckin kirjaimellisesti hikoilemaan. Mutta ei pelkästään keittiön puolella.

Vieras vaihtuu jokaisessa jaksossa, ja Björck viettää heidän kanssaan kokonaisen päivän tutustuen paikallisiin ruuan tuottajiin sekä tarjolla oleviin aktiviteetteihin.

– Minulle tämä ohjelma on pelkkää yllätystä. Tiedän paikan, johon ollaan menossa ja että tulossa on jotain aktiviteettia, mitä vieraat keksivät. Olen ikään kuin vieraana aina jokaisen luona. Heti otettiin löysät pois, kun pääsi Teemu Packalénin kanssa vähän painimaan ja puristuksiin, Björck nauraa.

Yllätyksiä oli tarjolla myös isännän roolissa oleville vieraille. 

– Yllätyksiä on tullut molemmin puolin: en ole ollut tietoinen noista aktiviteeteista ja vieraat ovat yllättyneet siitä, että hekin joutuvat kokkaamaan. Tämä ei ole mikään kokkiohjelma; teemme yhdessä ja puhumme ruuasta, nykyään Australiassa asuva kokki kertoo.

Suoraan tiloilta haettavat raaka-aineet ja ei-niin-ammattimaiset keittiöt asettavat omat haasteensa ruoanlaittoon. Toisaalta yksi ohjelman tarkoituksista on antaa ideoita siihen, miten alkeellisemmissakin olosuhteissa pystyy valmistamaan herkullisia aterioita.

– Ajatus on tehdä ruokaa, jota voi valmistaa grillin tai mökkiuunin avulla. Välillä ollut vähän sormi suussa, kun mennään niillä kalusteilla mitä on. Autoon olen pakannut omat veitset ja leikkuulaudat, mutta esimerkiksi tarjoiluastiat ovat niitä, jota sattuu löytymään, Björck nauraa.

Huippukokki landella starttaa torstaina 20.10. MTV3-kanavalla 20:05

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme