Mainos
Mainos

Vaimon neuvot romukoppaan – Tomi Björk perustaa ravintolan Australiaan

Australiaan perheensä kanssa asettunut huippukokki Tomi Björck saapuu kesäiseen Suomeen vierailemaan julkisuudesta tuttujen henkilöiden mökeillä. 

Ensi syksynä MTV3-kanavalla matkataan julkkisten kesämökeille. Huippukokki landella on hyväntuulinen lifestyle-ohjelma, jonka jokaisessa jaksossa kaikkien tuntema huippukokki Tomi Björck saa kutsun julkkiksen kesämökille.

– Luvassa on rentoa meininkiä, hyvää ruokaa ja keskustelua vieraan ehdoilla, ehkä joitain paljastuksia kokista ja vieraasta, Björck kuvailee sarjaa. 

Australiassa parhaillaan Minka-vaimonsa ja kahden poikansa kanssa asuva Björck saapuu kuvauksia varten kesällä Suomeen. 

– On mukava tulla takaisin Suomeen rakkaisiin maisemiin ja päästä kokkaamaan Suomen kesän antimista. Ne ovat asioita, joita osaa arvostaa erilailla, kun on käynyt kauempana tarkkailemassa, Björck miettii. 

Mutta miltä näyttää suosikkikokin elämä kaukana Australiassa? 

– Elämä on erittäin mallillaan. Australia kohtelee meitä erittäin hyvin ja on kotimaa meille. Viihdymme koko perhe erittäin hyvin, ja arki rullaa.

Vielä muutama kuukausi sitten Björck kertoi rauhoittuneensa Australiassa elämään perheen ehdoilla. Vaimon toiveesta haaveet uusista ravintoloista oli kuopattu. 

– Olen miettinyt, haluanko enää avata ravintolaa. Kävin katsomassa jo liiketiloja ikään kuin salaa vaimolta ja olin jo kovaa vauhtia avaamassa ravintolaa. Jäin siitä kuitenkin kiinni, kun Minka ihmetteli, että olinko käynyt katsomassa uutta asuntoa, vai ravintolaa, ravintoloitsija kertoi helmikuussa. 

– Vaimo muistutteli, että olin aikonut olla tänä vuonna avaamatta mitään ja sanoi, että nyt oikeasti rauhoitut ja olet ihan rauhassa. Sen takia me Australiaan muutimmekin, mies jatkoi. 

Vaimon kiellot Tomi on nyt kuitenkin jättänyt omaan arvoonsa, sillä uudet tuulet puhaltavat jo ravintolamaailmassa. 

– Itse asiassa uusi ravintola on jälleen tulossa! Ravintolan sijainti on ihan meidän Bondi beachin kodin lähistöllä. Pyrimme avaamaan ravintolan lokakuussa.  

Huippukokki landella MTV3-kanavalla ensi syksynä

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme