Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Danny lensi business-luokassa lemmenlomalle – Erika-rakas tavisten seurassa: ”Ei minulla ole sellaiseen rahoja”

Iholla-sarjassa päästään seuraamaan Erika Vikmanin ja Dannyn yhteistä Thaimaan lomaa.

Maanantaina 10. huhtikuuta 2017 Iholla-sarjassa kurkistetaan jälleen viiden julkisuudesta tutun naisen elämään. Erika Vikman vie katsojat mukanaan Thaimaahan, jossa hän oli yhdessä miesystävänsä Ilkka ”Danny” Lipsasen kanssa alkuvuodesta lomalla.

Heti jakson alussa pariskunta matkustaa samalla lennolla Thaimaan lämpöön, mutta Danny istuu business-luokassa ja Erika yksinään turistiluokassa.

– Kävin moikkaamassa Dannya business-luokassa ja tein havainnon, että voisi asiat olla huonomminkin. Hyvä, että ne edes päästivät mua käymään siellä. Pikkuisen piti puhua, niin pääsin sinne hetkeksi, Vikman paljastaa.

Erika myös perustelee, minkä takia he päätyivät matkustamaan eri luokissa yhteiselle lomamatkalle.

– Mulla on kuitenkin sen verran järkeä päässä ja halu pitää taloudestani kiinni, että kyllä se turistiluokka on ihan ok. Olen kuitenkin nuori ja suhteellisen pienikokoinen ihminen eikä minulla olisi mitään rahojakaan laittaa sellaiseen, hän toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme