Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Dannyn Erika-rakas kohusuhteen aiheuttamasta julkisuusmyllystä: "Lähipiiri on saanut osansa"

Iholla-ohjelman uudella kaudella mukana oleva tangokuningatar Erika Vikman kertoo, että hänen lähipiirinsäkin on saanut osansa Danny-kohusta.

Yksi Iholla-ohjelman uusista tähdistä on hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23. Vaaleaverikkö tunnetaan myös laulajakonkari Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä.

Iholla-sarjan avausjaksossa Vikman kommentoi Jari Tervon kirjoittamaa twiittiä, jossa hän varsin suorasanaisesti ottaa kantaa Vikmanin ja Lipsasen suhteeseen.

– Tervo twiittasi, että neuvoisin 17-vuotiasta tytärtäni, että älä seurustele Dannyn kanssa, Erika kertoo.

– Sitten isäni lähetti viestin, että toivottavasti tätä suhdeasiaa ei vatvottaisi sen enempää. Mäkin saan jo lokaa niskaan tuolla kirjoituksissa. Se on tosi alentavaa ja loukkaavaa erityisesti mun vanhemmille. Jotenkin tuntuu, että koko ajan tuomitaan, vaikka ei ole tehnyt mitään pahaa kenellekään, Vikman huokaa videolla.

Nainen vahvistaa MTV.fin haastattelussa, että myös hänen lähipiirinsä on saanut osansa pariskunnan kohua herättäneeseen suhteeseen liittyneestä julkisuudesta.

– Aina kun on julkisuuden henkilö, niin kyllä lähipiiri saa siitä osansa, niin hyvässä kuin pahassa. Jos lehdillä on ollut jotain kysymyksiä, he ovat usein kysyneet minun perheeltäni, läheisiltä ja ystäviltäni eivätkä minulta. Mutta niin se menee.

– Kaikki, mitä asiasta haluan kertoa, on kerrottu. Nyt olen ottanut sen linjan, että minulla ei ole mitään tarvetta kertoa siitä. Se asia on käsitelty. Ei se voi olla niin kiinnostava asia enää, Vikman sanoo MTV:lle.

Kun Vikmanin mukanaolo Iholla-ohjelmassa julkistettiin, tangokuningatar kertoi Dannyn kieltäneen hänen kuvaamisensa ohjelmaan. Onko tuo kielto pitänyt?

– Sen näkee sitten ohjelmassa, miten on käynyt, Vikman kuittaa asian.

Iholla alkaa 3. huhtikuuta AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme