Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Dannyn Erika-rakas ottaa kantaa kommentteihin pariskunnan ikäerosta: ”Alentavaa ja loukkaavaa”

Dannyn, 74, naisystävä Erika Vikman, 24, ruotii Iholla-sarjassa parisuhteensa aiheuttamaa julkisuusmyllyä.

Iholla starttaa tänään maanantaina 3. huhtikuuta uusin jaksoin AVAlla. Sarjan neljännellä tuotantokaudella seurataan viiden julkisuudesta tutun naisen arkea.

Omaa elämäänsä katsojille valottaa myös tangokuningatar Erika Vikman, 24. Hänet tunnetaan myös laulaja Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä.

Heti avausjaksossa Erika ottaa kantaa pariskunnan ikäeroon, joka on puhututtanut paljon julkisuudessa. Vikman kommentoi ohjelmassa Jari Tervon kirjoittamaa twiittiä, jossa hän varsin suorasanaisesti ottaa kantaa Vikmanin ja Lipsasen suhteeseen.

– Tervo twiittasi, että neuvoisin 17-vuotiasta tytärtäni, että älä seurustele Dannyn kanssa, Erika kertoo.

Laulajatar toteaa, että myös hänen lähipiirinsä on saanut lokaa niskaan nettikirjoituksissa. Vikmanin isä muun muassa oli toivonut, ettei suhdeasiaa vatvottaisi sen enempää.

– Se on tosi alentavaa ja loukkaavaa erityisesti mun vanhemmille. Jotenkin tuntuu, että koko ajan tuomitaan, vaikka ei ole tehnyt mitään pahaa kenellekään, Vikman huokaa.

Katso koko kohtaus ennakkoon yllä olevalta videolta.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme