Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Dannyn Erika-rakas poseeraa kuumassa pantteriasussa: "Ei mitään kotikissoja"

Iholla-sarjassa mukana oleva Erika Vikman poseeraa julkaisemassaan kuvassa näyttävässä pantteripuvussa.

Iholla-sarja jatkuu AVAlla uusin neljännen kauden jaksoin huhtikuussa 2017. Tulevalla kaudella katsojat pääsevät kurkistamaan viiden julkisuudesta tutun naisen olohuoneisiin.

Yksi ohjelman uusista tähdistä hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23. Vaaleaverikkö tunnetaan myös laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä. Pariskunta julkisti seurustelusuhteensa vuoden 2016 lopulla.

Tuoreessa Instagram-kuvassaan Vikman esittelee upeita muotojaan ihonmyötäisessä kaksiosaisessa kissa-asussa. Kuningattaren elkein kuvassa poseeraavalla Erikalla on päässä kruunu ja kädessä viinilasi. Vierellä seisoo kaksi vaaleaa kaunotarta.

– Ei mitään kotikissoja, kommenttiosiossa kirjoitetaan.

– Aikamoisia panttereita, toinen kommentoija hehkuttaa.

Kuvatekstissä Vikman selventää, että kyse on 90-luvun lasten jälleennäkemisestä. Aihetunnisteiksi laulaja on laittanut englanniksi 90-luvun muoti ja Sibelius-Akatemia

Iholla-sarjassa Vikman on suunnitellut keskittyvänsä kuvausprojektissaan erityisesti omaan elämäänsä.

– Minusta on ollut paljon juttuja mediassa ja ihmisillä saattaa olla ihan vääränlainen kuva minusta. Olen oikeasti hyväntahtoinen ja maanläheinen ihminen, joten mielestäni on kiva päästä ilman mitään välikäsiä tai skandaaliotsikoita kertomaan juttuja, Vikman perusteli päätöstään lähteä mukaan ohjelmaan.

Iholla alkaa huhtikuussa 2017 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme