Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Dannyn Erika-rakkaalta lipsautus kameralle kesken lemmenloman: ”Olimme täällä viime vuonnakin”

Erika Vikman paljastaa Iholla-sarjassa lomailleensa aiemminkin Dannyn kanssa Thaimaassa.

Iholla-sarjassa päästään seuraamaan Erika Vikmanin ja Ilkka ”Danny” Lipsasen yhteistä lomaa Thaimaan lämmössä, jossa he olivat alkuvuodesta 2017. Jaksossa Erika lipsauttaa lomailleensa aiemminkin Dannyn kanssa Phuketissa Thaimaassa.

– Me olemme täällä siksi, kun tämä oli meidän suosikkipaikka viime vuonnakin, niin mitä sitä vaihtamaan, Erika kertoo pariskunnan lounastaessa ravintolassa meren rannalla.

Seurustelusuhteensa pariskunta julkisti vasta vuoden 2016 loppupuolella.

Kesken rentouttavan loman pariskuntaa pommittaa toimittaja, joka tivaa heiltä yhteiskuvaa. Erika avautuu tilanteesta Iholla-kameralle.

– Se ei tunnu ehkä maailman luontevimmalta asialta alkaa ottamaan jotain yhteiskuvaa. En muutenkaan tiedä, missä Danny on tällä hetkellä täällä ja kuinka hän ylipäänsä siihen suostuu, nainen tilittää.

Myöhemmin Erika käy asiasta keskustelua Dannyn kanssa, joka ilmoittaa tiukkaan sävyyn, ettei hän juokse muiden pillin mukaan.

– Ei tämä ole nyt minusta kiinni. En voi pakottaa Dannya kuvaan, Erika huokaa.

– Ostin Dannylle tänään basaarista hienon Harley Davidson paidan. Hän voisi laittaa sen siihen kuvaan, nainen kertoo myöhemmin.

Erika ja Danny poseerasi yhdessä lemmenlomallaan

Katsomo-video ei ole saatavilla

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme