Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Erika Vikman avautui Iholla-urakastaan – ohjelma sai ihmisten asenteet muuttumaan

Iholla-sarjaa kuluneen kevään aikana tähdittänyt Erika Vikman avautui kuvausurakastaan.

Kevään ajan kotisohvilla on päästy seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämää Iholla-sarjassa. Ohjelma on tarjonnut ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa muun muassa Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä tunnetun Erika Vikmanin, 24, elämään.

Sarjassa on matkattu muun muassa Erikan ja Dannyn yhteiselle lomalle Thaimaan, kierrelty läpi keikkapaikkoja ja kuultu hallitsevan tangokuningattaren ajatuksia itsestä ja elämästä.

– Minusta on ollut paljon juttuja mediassa ja ihmisillä saattaa olla ihan vääränlainen kuva minusta. Olen oikeasti hyväntahtoinen ja maanläheinen ihminen, joten mielestäni on kiva päästä ilman mitään välikäsiä tai skandaaliotsikoita kertomaan juttuja. Saan itse kuvata ja puhua juuri siitä, mistä oikeasti haluaa. Kukaan ei tule ohjailemaan vaan saa itse näyttää, mitä on todellisuus, Vikman perusteli kauden alussa ohjelmaan osallistumistaan.

Iholla-kauden päätteeksi Vikman julkaisi Instagram-tilillään kiitosviestin, jossa hän kertoi kuvausprojektin opettaneen hänelle muun muassa itsensä hyväksymistä.

– Mun osalta Iholla-kausi on nyt paketissa. Kiitos jokaisesta kauniista sanasta ja tsemppaavista viesteistä joita oon pitkin kevättä saanut lukea ! Tämä puolen vuoden prosessi oli tärkeä kulmakivi omassa elämässä ja itsensä hyväksynnässä. Oon saanut kohdata työssäni paljon ihmisiä, ja miten siistii ollut huomata, kuinka porukan asenne on muuttunut! Kiitos kun katsoitte sarjaa! käy tsekkaan Katsomosta, jos on jäänyt väliin, Vikman kirjoitti kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme