Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Erika Vikman mukaan Iholla-sarjaan: Danny kielsi kuvaamisen

Iholla-sarja raottaa katsojille tulevana keväänä julkkisnaisten yksityiselämää. Yhtenä ohjelman tähtenä nähdään Dannyn rakas Erika Vikman.

Iholla-sarja jatkuu AVAlla uusin neljännen kauden jaksoin huhtikuussa 2017. Tulevalla kaudella katsojat pääsevät kurkistamaan viiden julkisuudesta tutun naisen olohuoneisiin.

Yksi ohjelman uusista tähdistä hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23. Vaaleaverikkö tunnetaan myös laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä. Pariskunta julkisti seurustelusuhteensa vuoden 2016 lopulla.

– Minusta on ollut paljon juttuja mediassa ja ihmisillä saattaa olla ihan vääränlainen kuva minusta. Olen oikeasti hyväntahtoinen ja maanläheinen ihminen, joten mielestäni on kiva päästä ilman mitään välikäsiä tai skandaaliotsikoita kertomaan juttuja, Vikman perustelee päätöstään lähteä mukaan ohjelmaan.

– Saan itse kuvata ja puhua juuri siitä, mistä oikeasti haluaa. Kukaan ei tule ohjailemaan vaan saa itse näyttää, mitä on todellisuus. . Toivottavasti pystyn antamaan itsestäni mahdollisimman aidon kuvan, hän jatkaa.

Vikman on suunnitellut keskittyvänsä kuvausprojektissaan erityisesti omaan elämäänsä.

– Kuvaan tietysti keikkailua bändini ja tangokuninkaan kanssa. Nyt olen ollut reissussa Thaimaassa, niin olen kuvannut tällaista lomameininkiä enemmän.

Naisen mukaan Danny jää kuvauksissa taka-alalle.

– Parisuhdeasiat ovat sellaisia, joita en aio hirveästi esitellä. Totta kai Danny on läsnä elämässäni, mutta en aio varsinaisesti kuvata häntä. Tietysti hän saattaa vahingossa vilahtaa kuvassa, kun kääntelen kameraa, laulaja tarkentaa.

Vikman myöntää, että Lipsanen on varsin suoraan esittänyt, että häntä ei kuvattaisi ohjelmaan.

– Se on hänen toiveensa ja kunnioitan sitä. Alunperinkin olin ajatellut, että näin se tulee menemään ennen kuin kysyin häneltä. Jätetään jotain salamyhkäiseksikin, Vikman naurahtaa.

Iholla alkaa huhtikuussa 2017 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme