Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Erika Vikman paljastaa kohuesiintymisensä taustat Iholla-sarjassa

Erika Vikman yllätti vauhdikkaalla esiintymisellään yhteiskeikalla Dannyn kanssa. Nyt nainen avaa kohua herättäneen esityksen taustoja Iholla-sarjassa.

Iholla-sarjassa on kuluneen kevään ajan päästy seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämää. Arkeaan katsojille on taltioinut muun muassa Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, kumppanina tunnettu tangokuningatar Erika Vikman, 24.

Nyt sarjassa päästään seuraamaan Erikan valmistautumista kohua aiheuttaneeseen esitykseen. Vikman nähtiin yhteiskeikalla Dannyn kanssa maaliskuun puolivälissä helsinkiläisessä ravintolassa.

– Keikka on siinä mielessä erilainen, että se tehdään taustanauhoilla ja kyseessä on bilemusiikkia, Erika kertoo sarjassa.

– Tämä on tosi erikoinen juttu, koska tosi harvoin teemme mitään yhteiskeikkaa, Erika sanoo viitaten yhteiskeikkaan Dannyn kanssa.

Hallitseva tangokuningatar villitsi rohkealla esityksellään, jossa Vikmanin rinnalla esiintyi läpinäkyvään verkkopaitaan ja nahkahousuihin sonnustautunut nuori miespuolinen tanssija. Iholla-sarjassa tanssijaksi paljastuu Erikan lukioaikainen ystävä Santeri.

Näyttävällä akrobatialla alkaneen esityksen aikana Vikman muun muassa siveli käsillään seisoneen Santerin jalkoväliä.

– Haluan, että siinä on jotain jännittävää, perustelee omaa vauhdikasta esitystään.

Myös esitykseen valittu kappale oli aivan muuta kuin mihin Vikmanin keikoilla on totuttu. Lady Gagan muutaman vuoden takaisen Americano-hitin esityskappaleekseen valinnut Erika totesikin etukäteen, että toivottavasti ihmiset eivät kuvittele olevansa tulossa kuuntelemaan tangoa.

Sarjassa Erika katselee Santerin kanssa helsinkiläisravintolan ikkunaan laitettua mainosjulistetta keikasta.

– Olisin itse valinnut räväkämmän kuvan, mutta en vaikuttanut siihen, mikä valittiin. Danny valitsi kuvan. Toivon vain, että ihmiset eivät tule kuuntelemaan tangoa, koska nyt ei tule tangoa, Erika toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme