Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Erika Vikmanin ja Dannyn ystävät parin suhteesta: ”Pitäisikö hänen hengata jonkun mummon kanssa?”

Iholla-sarjassa ruoditaan Erika Vikmanin ja Dannyn suhdetta sekä parin ikäeroa.

Viisi julkisuudesta tuttua naista avaa elämänsä muutaman kuukauden ajan Iholla-sarjassa. Yksi sarjan tähdistä on tangokuningatar Erika Vikman, 24, joka tunnetaan myös Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä.

Pariskunta ehti tuntea toisensa pitkään ennen kuin ystävyys syveni rakkaudeksi. Loppuvuodesta 2016 suhteensa julkistanut pari aiheutti kohua 50 vuoden ikäerollaan.

Erikan ja Dannyn ikäeroa ruoditaan myös Iholla-sarjassa, jossa seurataan pariskunnan alkuvuodesta tekemää matkaa Thaimaan Phukettiin. Erika esittelee katsojille ikäviä viestejä, joita hänelle on lähetelty parisuhteeseen liittyen. Laulajatar tivaa paikalla olevalta matkaseurueelta, voiko parin suhde olla todella niin kiinnostava.

– Kukaan ei sano pahaa Hugh Hefneristäkään eikä hänen eukoistaan tai rock-tähdistä, joilla on sama meininki. Se on normaalia, seurueessa oleva mieshenkilö toteaa.

– Mieti Mick Jaggeria. Hänhän on saanut juuri vauvan ja hän on 73-vuotias, Vikman lisää.

– Jos ajatellaan asiaa Dannyn kannalta, niin Danny on 74-vuotias, pitäisikö hänen hengata jonkun mummon kanssa, Erikan kanssa jutteleva mies jatkaa.

– Niin, se on pahin vankila, kun miettii, mitä muut ajattelee, Vikman kiteyttää.

Iholla ma-to AVAlla klo 22. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme