Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Eronneelta Iholla-Eskolta salaperäinen vastaus rakkausuteluihin: ”Katsellaan rauhassa”

Iholla-sarjan kolmatta tuotantokautta tähdittänyt Esko kertoi tuoreita kuulumisiaan.

Iholla-sarja starttaa tänään maanantaina 3. huhtikuuta 2017 uusin neljännen tuotantokauden jaksoin. Tällä kertaa katsojat pääsevät seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen arkea.

Edellisellä kaudella sarjassa mukana ollut Esko kertoi kuulumisiaan uusien Iholla-jaksojen katselutilaisuudessa. Mies totesi, että on vasta nyt pystynyt katsomaan jaksoja, joissa hän on mukana.

– Nyt kaikesta on kulunut sen verran pitkä aika, että niitä on pystynyt katsomaan. Omia kohtauksia en kykene vieläkään katsomaan, mutta muiden ukkeleiden juttuja on ollut tosi kiva katsoa, Esko jutteli.

Esko muistelee lämmöllä omia aikojaan Iholla-kameran kanssa.

– Se oli hämmentävää ja outoa, mutta todella hauska kokemus elämässä. Ei tuollaista pääse tekemään toista kertaa enkä kadu hetkeäkään, että lähdin mukaan.

– Tärkeintä on olla oma aito itsensä. Alkuun se oli haastavaa, kun mietti omia ilmeitään ja muita, mutta sitten kameraan tottui ja antoi vaan mennä. Ei pidä miettiä, että kiinnostaako ketään joku hampaidenpesu, mutta sehän se arki on ja siinä tulee sanottua parhaita juttuja.

Iholla-sarjassa Esko kuvasi paljon lapsiperhearkea ja katsojille tuli tutuksi myös Eskon silloinen puoliso Karoliina. Seitsemän vuotta yhdessä ollut pari ilmoitti kesällä 2016 erostaan. Uteluihin uudesta rakkaudesta opettajana työskentelevä Esko vastaa salaperäisesti.

– Vaaleanpunaiset lasit ovat vielä narikassa. Katsellaan rauhassa, mikä on meininki, mies vinkkaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme