Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Häirikkö esiintyi somessa Sini Sabotagena kolme vuotta – luovutti lopulta nähtyään Iholla-jakson!

Räppäri Sini Sabotage avautuu häiriköstä, joka esiintyi hänen nimellään sosiaalisessa mediassa kolmen vuoden ajan.

Iholla-sarjaa tähdittävä Sini Sabotage kertoo julkaisemassa Facebook-päivityksessään häirikön esiintyneen hänen nimellään Twitterissä kolmen vuoden ajan. Iholla-jakson näkeminen sai piinaajan lopulta luovuttaneen.

– Hän haluaa luovuttaa mun käyttäjänimen kaiken tämän jälkeen takaisin. 

Räppäri kertoo, että hän on kolmen vuoden ajan yrittänyt niin levy-yhtiön kuin Twitterin ylläpitäjien kautta saada tiliä poistettua, jotta kyseinen henkilö ei sabotoisi laulajan sosiaalisen median imagoa.

– Kolme vuotta tämä tyyppi on aiheuttanut mulle niin paljon pahaa mieltä, koska jengi on oikeasti kuvitellut, että se olen minä. Se tili pitää sisällään tosi oksettavaa ja valheellista sisältöä.

Nähtyään Sabotagen nimissä esiintyneen henkilön julkaiseman päivityksen, loksahti laulajan suu auki.

– Liioittelematta aloin kirkumaan nähtyäni päivityksen. Kirkumaan helpottuneisuudesta, onnellisuudesta ja siitä, ettei mun tarvitse enää koskaan kantaa huolta siitä, miten joku vääristelee totuutta mun nimissä.

– Mulle ei tule ihan heti mieleen päivää, jolloin olisin ollut yhtä kiitollinen. Tästä on ihan mielettömän hyvä jatkaa, hän hehkuttaa päivityksessään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme