Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Iholla-kuvauksilla terapeuttinen vaikutus Erika Vikmaniin "En jaksa silotella olemustani"

Erika Vikmanin kevääseen kuuluu videokameran kanssa vietetyn ajan lisäksi keikkoja sekä tulevan kesän lavakauteen valmistautumista.

Iholla-sarjan neljännellä tuotantokaudella seurataan viiden julkkisnaisen elämää. Yksi hjelman uusista tähdistä on hallitseva tangokuningatar Erika Vikman, 23. 

Vikmanin mukaan oman elämän kuvaamisesta videokameralla on tullut rauhallinen fiilis.

– Ensimmäistä kertaa sitä pystyy näkemään omaa elämäänsä tavallaan ulkopuolisen silmin ja se on tosi terapeuttista. Siinä tulee sellainen olemisen rauha ja ymmärtää, että minä olen hyvä juuri tällaisena eikä minun tarvitse olla mitään muuta. Se on ollut hieno oivallus.

Ohjelmaan mukaan lähteminen ei kaduta Vikmania.

– Olisi kaduttanut ihan h**vetisti, jos en olisi lähtenyt mukaan.

– Aluksi, kun kuvasin Iholla-materiaalia, ajattelin, että koska olen Tangomarkkinoiden edustaja, niin minun pitää olla tavallaan kiiltokuvatyttö. Mutta ei sitä vaan pysty. Vahvoja mielipiteitä ja ajatuksia, niitä vain tulee. Haluan kuitenkin olla se rehellinen minä. En jaksaisi kulkea kameran kanssa niin, että jotenkin siloittelisin olemustani. Vaikka en mikään monsteri olekaan, Vikman kiteyttää.

Kun Vikmanin tangokuningatarvuosi päättyy, hän aikoo toivottaa hymyillen seuraavalle kuningattarelle onnea matkaan.

– Kuningattareksi valinta on ollut mahtava kunnia. Olen toki hahmo, joka herättää mielipiteitä eikä ole ollut aina helppoa mennä niin sanotusti perinteisen tanssiyleisön ja perinteisen musiikin pariin. Olen ehkä ollut vähän kulmikas.

Vikman kertoo saaneensa aiheesta palautetta.

– Joku on saattanut tulla sanomaan päin naamaa, että "älä unohda niitä vanhoja tangoja". Tarkoitukseni ei ole ollut olla ikään kuin täysin uudenlainen tangokuningatar, mutta minussa on kuitenkin luontaisesti minun ikäiseni ihmisen näkökulma – niin musiikkiin kuin pukeutumiseenkin. Olen joskus huomannut, että sellaiseen ei ole totuttu.

– Pitää kuitenkin mennä tulevaisuutta kohti. Muutos on hyvästä, laulaja toteaa.

Iholla alkaa 3. huhtikuuta AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme