Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Iholla-sarjan Kristiina Komulainen avautuu menneisyydestään Jehovan todistajana: "Uskonnon raamit olivat jykevät"

Kristiina Komulainen puhuu lapsuudestaan ja menneisyydestään Jehovan todistajana Iholla-sarjassa.

Iholla-sarjassa viisi julkisuudesta tuttua naista avaa elämänsä ja arkensa kameralle. Yksi naisista on radio- ja tv-juontajana tunnetuksi noussut toimittaja Kristiina Komulainen, 38.

Komulainen on kertonut avoimesti kasvaneensa uskonnollisessa perheessä ja irtautuneensa Jehovan todistajista parikymppisenä.

Iholla-sarjassa hän pohtii, miten uskonto on vaikuttanut hänen lapsuuteensa. Toisaalta perheessä oli tiukat rajat, mutta toisaalta lapset saivat elää melko vapaina. 

– Olen ollut rajattu rajaton yksilö. Se tarkoittaa sitä, että toisaalta uskonnon raamit olivat jykevät. Ne olivat naamani edessä, näin ne koko ajan, Komulainen puuskahtaa. 

– Toisaalta, meillä oli iso perhe, isä ja äiti olivat koko ajan töissä, he rakensivat kolme omakotitaloa, emmekä me olleet ikinä hoidossa. Se näkyi esimerkiksi siinä, ettei meillä ollut hirveästi vaikka kotiintuloaikoja.

Sarjassa Komulainen matkustaa Suomen ja Venäjän rajalle erämaahan hiljentyäkseen ja rauhoittuakseen.

– Nyt opettelen kuuntelemaan sitä, mitä aistini sanovat, hän pohdiskelee.

Iholla maanantaista torstaihin kello 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme