Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Iholla-sarjan Laura Friman jätti perheensä Turkuun ja muutti Helsinkiin töihin: ”Onhan tämä raskasta”

Kahden pienen lapsen äiti Laura Friman aloitti Iholla-sarjan aikana työt Helsingissä jättäen muun perheen kotikaupunkiin Turkuun.

Iholla-sarjassa päästään seuraamaan maanantaista 3. huhtikuuta alkaen viiden julkkisnaisen arkea. Omaa elämäänsä katsojille avaa muun muassa turkulainen freelance-kirjailija ja toimittaja Laura Friman, 36.

Iholla-naisten viimeiset kuvausviikot ovat parhaillaan käynnissä. Frimania mietityttää, millaista elämä on, kun videokamerasta pitää pian luopua.

– Tuntuu, että tulee kiire ja loppupaniikki. Olisi vielä paljon, mitä haluaisi kameralle kertoa. Toisaalta kuvausten päättyminen tuntuu helpottavalta, koska on tässä ollut välillä kuvausväsymystäkin. Toisaalta tulee turvaton ja alaston olo, että mitä teen ilman kameraa. Se on kulkenut niin luontevasti mukana, Friman juttelee.

Friman kertoo kuvanneensa arkeaan kaikessa sen kaoottisuudessaan. Iholla-kuvausten aikana kahden pienen lapsen äiti aloitti radiotyöt Helsingissä ja jätti samalla perheensä Turkuun.

– Muutto ja uusi työ on yksi suurimmista tapahtumista, joita olen kuvannut. Kameralle on tallentunut niin kauhunhetkiä kuin koti-ikävääkin, Friman kertoo.

Nainen työskentelee arkipäivät Helsingissä ja matkustaa aina viikonloppuisin kotiin perheensä luo.

– Tätä on nyt takana vasta kuukausi, mutta toistaiseksi järjestely on toiminut hyvin. Käyn välillä arkiviikolla yhden yön kääntymässä kotona, mutta se on nopea koukkaus. Onhan tämä raskasta ja se näkyy myös sarjassa.

– Iholla-kamera on ollut lohtu yksinäisinä iltoina. Sille on tullut sanottua asioita, jotka ovat yllättäneet minut itsenikin. Jotenkin sitä on onnistunut tuomaan julki ajatuksia, joita on yrittänyt piilotella itseltäänkin.

Friman on myös jo valmistellut lähipiiriään sarjan ensimmäisiä jaksoja silmälläpitäen.

– Olen sanonut heille, että olen rehellisesti kuvannut sitä lapsiperhearjen sekavuutta siinä, hän mainitsee.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme