Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Iholla-sarjan Laura Friman stressaavasta elämäntilanteestaan: ”Tämä ei voi jatkua kovin kauaa näin”

Kahden pienen lapsen äiti Laura Friman aloitti Iholla-sarjan aikana työt Helsingissä jättäen muun perheen kotikaupunkiin Turkuun. Nyt nainen toteaa, ettei tilanne voi jatkua kovin kauaa samalla tavalla.

Iholla-sarjassa on päästy seuraamaan viiden julkkisnaisen arkea. Omaa elämäänsä katsojille on avannut muun muassa turkulainen freelance-kirjailija ja toimittaja Laura Friman, 36.

Friman kertoo kuvanneensa arkeaan kaikessa sen kaoottisuudessaan. Iholla-kuvausten aikana kahden pienen lapsen äiti aloitti radiotyöt Helsingissä ja jätti samalla perheensä Turkuun. Arkipäivisin pääkaupunkiseudulla työskentelevä Friman matkaa aina viikonloppuisin kotiin perheensä luo.

Nyt Friman pääsee pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa miehensä ja lastensa kanssa, kun koko poppoo matkaa pikaiselle lomamatkalla Amsterdamiin. Lauran ajatukset ovat matkalla kuitenkin muualla.

– Tänään on ollut vähän huonompi päivä. Olen ollut niin monta kuukautta ja viikkoa univajeessa, kiireine ja stressaantunut. Nyt kun tulee se tyhjyys, ehtii prosessoida asioita ja saa vihdoin olla perheensä kanssa näiden viikkojen jälkeen, niin ei ole enää sellaisessa selviytymis-tilassa. Kun olo on turvallinen ja rauhallinen, niin silloin juuri mieli tajuaa, että nyt on vihdoin mahdollisuus romahtaa, hän tilittää kameralle.

Friman pohtii nykyistä elämäntilannettaan ja sen aiheuttamia ristiriitaisia tunteita.

– Vaikka on tavallaan saanut kaiken, niin olen myös tosi hukassa tulevaisuuden suhteen. Nykytilanne on niin ihana ja nautin tästä, mutta samalla näen, että tämä ei voi jatkua kovin kauaa näin. Tämä työmäärä, työaikataulut ja -tahti. Mitä mä aion tehdä, mitä mä jätän pois, Friman pohtii.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme