Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Iholla-sarjan uusi tähti Laura Friman: ”Kamera kulkee mukana kuin perheenjäsen”

Supersuositun JVG-yhtyeen tarinan kertovan kirjan kirjoittaja, toimittaja Laura Friman on yksi Iholla-sarjan neljännen tuotantokauden uusista kasvoista.

Iholla-sarja jatkuu keväällä 2017 neljännen tuotantokauden jaksoin. Tulevalla kaudella yksityiselämänsä ovia katsojille raottavat julkisuudesta tutut naiset.

Yksi suosikkiohjelman uusista kasvoista on vapaatoimittaja Laura Friman, 36. Friman ei juuri epäröinyt, kun häntä kysyttiin mukaan sarjaan.

– Iholla-sarjan formaatti on aivan mahtava ja koukuttava! Ehkä 30 sekuntia mietin vastausta, että lähdenkö mukaan. Olen niin yltiöavoin tyyppi, niin ajattelin, että viedään seuraavalle tasolle tämä homma. Tietenkin läheisiltä piti kysäistä, mutta kaikki olivat myötämielisiä, Friman kertoo.

– Mieheni korosti, että hän ei ole mikään Reino Nordin, versio 2.0, johon sanoin, että voit olla ihan oma itsesi. Lapseni ovat tietysti aivan innoissaan ja ne muutamat ystävätkin, ketkä olen ehtinyt mukaan sotkea, ovat olleet myönteisiä asian suhteen.

Friman ei ole asettanut itselleen mitään rajoja sen suhteen, mitä näyttää kameralle ja mitä ei.

– Kuvittelin aluksi, että jotain rajoja tulisi olemaan, mutta jo ensimmäisen viikon aikana kamera kyllä muuttui luontevaksi osaksi elämää. Sitä huomaa möläyttelevänsä kameran edessä, tiuskii lapsille eikä näyttäydy todellakaan koko ajan edullisimmassa valossa. Mutta se onkin tavallaan koko ohjelman suola, Friman toteaa.

– En keksi mitään, mitä tietoisesti rajaisin pois. Tässä esiintyy koko perheeni sekä koko kaoottinen arkeni kaikkine kulmineen.

Nainen vakuuttaa, että hänen elämästään välittyy ohjelmassa realistinen kuva.

– Ohjelmasta välittyy hyvä ja huono, hohdokas ja epähohdokas puoli minusta. Ei tämän ohjelman formaatti toimi, jos alkaa laskelmoida sitä, miten näyttäytyy. Olen näyttäytynyt omilla nauhoituksillani jo niin henkisesti kuin fyysisestikin räjähtäneenä, eli peli on jo menetetty. Loppu menee samaan konkurssiin.

– Yllättävän nopeasti kamera on solahtanut osaksi elämää. Pari ensimmäistä päivää olivat sellaisia, että piti muistuttaa itseä kameran esiin ottamisesta. Nyt se on jo vähän kuin perheenjäsen, joka kulkee mukana kainalossa. Luultavasti itken vuolaasti, kun joudun palauttamaan sen, Friman naurahtaa.

Iholla alkaa huhtikuussa 2017 MTV3-kanavalla.

---

Artikkelia muokattu 17.1.2017 klo 9.22: korjattu ohjelman alkamisajankohta oikeaksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme