Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulainen arjestaan poikansa kanssa: ”Olen lässyttäjä-äiti”

Pian 10-vuotiaan pojan äiti Kristiina Komulainen avaa arkeaan Iholla-sarjassa.

Viisi julkisuudesta tunnettua naista raottaa elämäänsä muutaman kuukauden ajan Iholla-sarjassa. Yksi heistä on juontajana ja tuottajana tunnettu Kristiina Komulainen, 38.

Lähtiessään mukaan Iholla-ohjelmaan Komulainen päätti, ettei hänen pian 10-vuotiasta poikaansa tultaisi näkemään sarjassa. Komulainen on kuitenkin kuvannut materiaalia, jossa poikaa on kuvattu niin, että hänen äänensä kuuluu, mutta kasvot eivät näy.

Iholla-sarjan myötä paljastuu, että Komulainen on futisäiti, joka seuraa poikansa jalkapallopelejä kentän laidalla.

– Olet kehittynyt ihan sikana. Sulla on tullut määrätietoisuutta pelaamiseen, Komulainen kehuu poikaansa.

Keittiössä hääräävä Komulainen avautuu ruuanlaiton lomassa arjestaan poikansa kanssa.

– Ruuanlaitto ja leipominen rauhoittaa mua. Lapsi on nyt isällään, joten voin täällä padan kanssa leikkiä, pataruokaa valmistava Komulainen selostaa ihmetellen ääneen miksi hän puhuu lässyttävällä äänensävyllä.

– Olen vähän sellainen lässyttäjä-äiti, mutta onneksi saan vielä lässyttää, hän naurahtaa.

Jaksossa nainen kertoo, ettei koskaan kokenut kovaa vauvakuumetta. Heinäkuussa 2007 syntyneen lapsen isä on radio- ja televisiotoimittaja Jukka Rossi. Pariskunta on myöhemmin pojan syntymän jälkeen eronnut.

– Päätös tehtiin aika nopeasti. Silloin tuntui siltä, että nyt voisi tehdä lapsen. Olen tosi onnellinen, että me päätettiin tehdä se siinä vaiheessa. Onhan se heittämällä paras asia, mitä mulle on elämässä tapahtunut, Komulainen toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme