Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulainen joutui poistamaan Iholla-ohjelmaan kuvatun videon: "Ei sopinut lasten silmille"

Iholla-sarjassa tänä keväänä mukana oleva Kristiina Komulainen kertoo kyllästyneensä välillä videokameraan aivan täysin.

Radio- ja tv-juontaja, toimittaja Kristiina Komulainen, 38, on yksi Iholla-sarjan neljännen tuotantokauden tähdistä. Komulainen kertoo MTV:lle olevansa innoissaan suhteestaan videokameran kanssa.

– Niin kuin kaikki hyvät suhteet, ne eivät ole pelkkää pintaliitoa. Hyvät suhteet ovat myös opettavaisia. Kameran kanssa lähdimme suhteeseen aika innokkaasti, sitten minua alkoi vituttaa se ja sitäkin alkoi varmasti vituttaa myös minä, Komulainen kuvailee.

– Sitten keräsimme taas uutta voimaa ja vähän jopa hypnotisoiduimme toisistamme ja alkoi olla liiankin kivaa. Se on vähän kuin känni: jos on liian kivaa, älä juo enempää, vaan ota välillä lasi vettä. Kun tajusin, että kameran kanssa on nyt liian kivaa, pidin viikon tauon kuvaamisesta. En kuvannut mitään. Sen jälkeen meillä on ollut oikein hyvä suhde. Nyt sitten katsotaan, että minkälaisia lapsia tuli, kun ohjelma tulee telkkarista ulos.

Kun Komulaisen mukanaolo Iholla-ohjelmassa julkistettiin, hän linjasi, että hänen yhdeksänvuotias poikansa ei tule näkymään ohjelmassa. Onko päätös pitänyt?

– On. Tai no ei, koska hänen jalkansa näkyvät. On tilanteita, joissa lapsi on, mutta hänen äänensä ei kuulu videoilla. Hänen reaktionsa kuullaan tilanteessa, jossa hän kuulee, että hän ei tule olemaan mukana ohjelmassa. Hänen lenkkarinsa tulevat paljastumaan. Toisaalta, olen juuri menossa hakemaan hänelle uusia lenkkareita, Komulainen sanoo.

– Ohjelmaan mukaan lähteminen ei ole kaduttanut. On ollut huikeaa. Kaikkine säröineen, iloineen, itkuineen ja nauruineen, so far so good. Esiin on noussut myös kipukohtia, mutta kuten sanoin, hyvä suhde nostaa esiin niitäkin. En vaihtaisi sekuntiakaan pois.

Komulainen on poistanut yhden klipin videokameralta.

– Se olisi ollut ehkä liian rajua kyytiä kuitenkin. En tiedä kenelle, mutta sanotaanko vaikka näin, että se ei ollut ainakaan lasten silmille sopivaa, Komulainen naurahtaa.

– Minun elämässäni tapahtuu paljon asioita, mitä en halua näyttää koko maailmalle. Se oli yksi tilanne, jota en halunnut näyttää.

Miten Komulaisen lähipiiri on suhtautunut siihen, että hän on mukana Iholla-ohjelmassa?

– Lähipiirini tietää, että osaan tehdä omat ratkaisuni. Minulta on kysytty, että keneltä minun piti kysyä lupaa mukaan lähtemiseen. Olen 38-vuotias nainen. Miksi minun pitäisi kysyä keneltäkään lupaa? Lähipiiri on ollut lähinnä vain, että "ahaa, okei".

Komulainen on oppinut itseään kuvatessa ja katsoessa itsestään uutta.

– Olen oppinut paljon uutta itsestäni videoita kuvatessani. Paljon ärsyttäviä puolia, mutta myös hyviä puolia. Kun katsoimme ensimmäiset valmiit jaksot, olin vaan, että v*ttu, miten siisti tyyppi. Aika omanlaisensa, kyllä, mutta en haluaisi olla kukaan muu kuin minä. Siksi varmaan lähdinkin ohjelmaan mukaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme