Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulainen perui esiintymisensä aamu-tv:ssä: ”Valehtelin saaneeni ruokamyrkytyksen”

Kristiina Komulainen paljastaa Iholla-sarjassa peruneensa esiintymisensä aamu-tv:ssä valehtelemalla kärsivänsä ruokamyrkytyksestä.

Iholla-sarjassa seurataan viiden julkisuudesta tutun naisen elämää. Yksi heistä on juontaja ja tuottaja Kristiina Komulainen, 38.

Ohjelmassa Komulainen matkaa Nuuksioon lenkkeilemään, vaikka samaan aikaan hänen olisi pitänyt olla aamu-tv:ssä vieraana. Nainen paljastaa katsojille peruneensa haastattelun terveydellisiin syihin vedoten.

– En ole kauhean montaa kertaa tehnyt näin elämässäni, koska minulle tulee niin hirveän syyllinen olo. Mun piti mennä Ylen aamu-tv:n vieraaksi tänään ja mä en mennyt. Valehtelin, että mulla on ruokamyrkytys ja olen yrjönnyt, Komulainen kertoo nauraen.

– Olen ihan fiiliksissä siitä, että minä varsinainen itsesyytösten kuningatar en edes tunne syyllisyyttä, että tein tämän.

Komulainen myös avautuu syistä, jotka saivat hänet perumaan haastattelun tällä kertaa.

– En mennyt sinne sen takia, koska mulle tuli sellainen olo, että olen väsynyt puhumaan tästä aiheesta. Olen paljon muutakin kuin ex-jehovantodistaja, mihin se keskustelu aina kuitenkin kääntyy, hän selittää.

Katso esimakua illan Iholla-jaksosta yllä olevalta videolta.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme