Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulaisen Espanjan matka sai tuskaisan käänteen: ”Mikä paha henki sisälläni on?”

Espanjaan matkanneen Kristiina Komulaisen enduro-reissu sai odottamattomia käänteitä.

Kuluneen kevään aikana Iholla-sarjassa on päästy kurkistamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämään. Muun muassa median monitoiminainen Kristiina Komulainen on raottanut ohjelmassa arkeaan katsojille.

Enduroon hurahtanut Komulainen on taltioinut kameralle monia reissuja kaksipyöräisen selässä. Tällä kertaa nainen matkaa Espanjaan asti ajamaan enduroa, mutta matka alkaa huonosti jo kotimaassa.

– Kello on puoli kolme yöllä. Mulla on niin jäätävä lukko selässä, että pää ei meinaa kääntyä oikealle ja molemmissa käsissä on joku hermopinne ja sunnuntaina lähtee lento Espanjaan. En voi lähteä ajamaan enduroa, jos en saa tätä kuntoon, Komulainen tuskailee.

Vastoinkäymiset jatkuvat, kun Komulainen pääsee Espanjan auringon alle.

– Kävin syömässä ja nyt on huono olo. Kun liikun, niin kaikki tulee läpi. Mikä paha henki tuolla mun sisällä on, Komulainen vaikertaa.

– Varmaan se saatana on vihdoin ja viimein ottanut vallan, hän vitsailee.

Matka hotellille on tuskaisa ja rajut vatsakrampit iskevät hississä matkalla hotellihuoneeseen. Komulaisen vastoinkäymiset Espanjassa eivät kuitenkaan lopu vatsavaivoihin.

– Käteni ei toimi ja molemmat jalat ovat puutuneet. Arvon tässä lähdenkö ajamaan vai en. Se hetki, kun voit vielä muuttaa suuntaa tai olla muuttamatta, on itselle haastavin, Komulainen toteaa.

Vaikeuksista huolimatta Komulainen suuntaa testaamaan, miltä olo pyörän selässä tuntuu. Lopulta Komulaisen Espanjan reissu päättyy kuitenkin kyyneliin.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme