Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulaisen rankka päätös tallentui Iholla-kameralle: ”Karjumista ja rääkymistä”

Kristiina Komulainen paljastaa muuttuneensa kuluneen kevään Iholla-kuvausten aikana.

Radio- ja tv-juontaja, toimittaja Kristiina Komulainen, 38, avaa elämäänsä Iholla-sarjassa, joka jatkuu uusin neljännen tuotantokauden jaksoin maanantaina 3. huhtikuuta 2017. Ohjelmassa päästään seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen arkea.

Iholla-tähdet kuvaavat parhaillaan viimeisiä päiviään ohjelmaa varten. Komulainen kertoo valmistautuneensa jo etukäteen kamerasta luopumiseen.

– Olen tässä tehnyt pari viikkoa saattohoitoa kameralle. Tietyllä tavalla tulee ikävä kameraa, mutta olen jo valmis luopumaan siitä, Komulainen toteaa.

Kolmisen kuukautta kestäneet Iholla-kuvaukset ovat olleet Komulaiselle työläs, mutta samalla antoisa rupeama. Toisinaan kamera on toiminut ikään kuin terapeuttina.

– Joskus joku tilanne saattaa laueta, kun alkaa puhumaan siitä kameralle ja asiat alkavat enemään sen kautta. Onhan se aikamoinen terapeutti, kun puhut kameralle.

– Olen muuttunut paljon kuluneen kevään aikana enkä ole enää se sama ihminen, joka olin tammikuussa. Sitä en kuitenkaan tiedä, että tekikö muutoksen elämä itsessään, Iholla-projekti vai jokin suurempi kokonaisuus, Komulainen pohtii.

Naisen mukaan kameralle on tallentunut yllättäviäkin tilanteita, joiden myötä ihmisten mielikuvat Komulaisesta saattavat muuttua.

– Nyt esimerkiksi Espanjan reissulta tuli taltioitua pari mielenkiintoista hetkeä. Minun piti tehdä siellä itselle rankka päätös. Kameralle tallentui karjumista ja rääkymistä. Lisäksi luonto teki reissulla omat tepposensa, Komulainen vihjaa.

– Itse tajusin esimerkiksi juuri tuolla reissulla sen punaisen langan, mistä on ollut kyse koko kevään ajan. Sanotaan näin, että ihmisyyden hyväksyminen on mulla varmasti se, mikä tulee heijastelemaan näissä Iholla-jaksoissa, nainen lisää.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme