Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kristiina Komulaisen uimareissulla järkyttävä käänne – intiimi kuvaus kehosta päätyi keskustelupalstalle

Iholla-sarjaa tähdittävä Kristiina Komulainen avautuu julkisuuden nurjasta puolesta.

Kuluneen kevään ajan Iholla-sarjassa on päästy seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämää. Yksi ohjelman tähdistä on toimittaja-tuottaja Kristiina Komulainen.

Nainen on puhunut ohjelmassa avoimesti tunteistaan. Nyt Komulainen avautuu elämästään julkisuudenhenkilönä todeten, ettei se aina ole helppoa tai mukavaa.

Jaksossa Komulainen vie poikaansa uimahalliin tehdäkseen lapsensa iloiseksi, mutta uintireissut eivät yleensä lukeudu naisen elämän tähtihetkiin.

– Kun menee saunaa ja pyörii siellä suihkussa, niin kyllä sen huomaa, kun se sipinä ja tuijottelu alkaa, että mitenkäs tuo Komulainen on sheivannut ja mistä löytyy selluliittia.

Nainen paljastaa, että yhden uintireissun jälkeen netin keskustelupalstalle oli kirjoitettu tarkka kuvaus hänen vartalonsa muodoista.

– Joku nainen oli katsellut oikein tarkkaan millainen kroppa minulla on ja oli todella yksityiskohtaiesti kuvaillut siellä minkälainen olen. Mietippä sitä omalle kohdalle, Komulainen huokaa.

Hän avautuu julkisuuden nurjista puolista myös istahdettuaan hetkeksi seuraamaan ison tavaratalon ihmisvilinää.

– Tässä kun istuu, niin tajuaa, että jengi katsoo ja sitten he katsovat vielä uudelleen. Se vaikuttaa tähän kaikkeen. On helppo heittää, että mitäs läksit julkisuuteen, oma valinta, sä tiesit. On helppoa rakentaa luuloja ja tehdä ennakkokäsityksiä asioista ja ihmisistä, mutta tosi paljon vaikeampaa on kasvaa niistä ulos, hän toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme