Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Kuvat: Julmaa palautetta suhteesta Dannyyn – Erika Vikman esittelee saamiaan viestejä

Erika Vikman avautuu Iholla-kameralle palautteesta, jota hän on saanut suhteestaan Dannyn kanssa.

Iholla-sarjassa seurataan viiden julkisuudesta tutun naisen arkea muutaman kuukauden ajan. Elämäänsä katsojille valottaa muun muassa tangokuningatar Erika Vikman, 24. Hänet tunnetaan myös Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävänä. Pariskunta julkisti seurustelusuhteensa vuoden 2016 lopulla.

Iholla-sarjan myötä katsojat ovat päässeet seuraamaan muun muassa Erikan ja Dannyn Thaimaan matkaa, jossa he olivat alkuvuodesta 2017. Reissun aikana Erika avautuu Iholla-kameralle muun muassa julkisuuskuvastaan sekä palautteesta, jota hän on saanut parisuhteestaan.

– Kyllä some on taas näyttänyt voimansa. Tässä on viimeisin mun virallisille Facebook-sivuille tullut viesti, Erika huokaa näyttäen törkeää viestiä kameralle.

Vikman esittelee muutamia saamistaan viesteistä. Yhdessä niistä todetaan, että Erikan voitto tangomarkkinoilla oli varmaankin sovittu etukäteen, koska hän on yhdessä Dannyn kanssa.

– Voiko tämä olla näin kiinnostavaa, Vikman päivittelee.

Laulajatar avautuu myös julkisuuskuvastaan ja siitä, kuinka hänet nostetaan esiin mediassa.

– Se, millä lailla media luo kuvaa minusta, on asia, mihin en voi hirveästi vaikuttaa. Sellainen, että leimataan tosi yksinkertaiseksi tai sitten kun käytetään rakas-sanaa aina kun puhutaan minun ja Dannyn suhteesta, niin jo se rakas-sana siinä tekee vähän sellaisen tyhmän ja rakkauden sokaiseman kuvan.

– Olen kyllästynyt vähättelyyn, haukkumiseen, pilkkaamiseen ja pilkan kohteena olemiseen. Jos tällaisessa tilanteessa ihminen joutuu olemaan kauhean kauan, niin siinä romuttuu oikeasti. En halua, että minut romutetaan, hän toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme