Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Laura Friman Iholla-sarjassa – parisuhteen alamäki alkaa tästä

Laura Friman etsii romantiikkaa lapsiarjen keskeltä Iholla-sarjassa.

Iholla-sarjassa seurataan tänä keväänä viiden julkkisnaisen arkea. Omaa elämäänsä katsojille avaa muun muassa turkulainen freelance-kirjailija ja toimittaja Laura Friman, 36.

Iholla-kuvausten aikana kahden pienen lapsen äiti aloitti radiotyöt Helsingissä ja jätti samalla perheensä Turkuun. Friman kertoo kuvanneensa lapsiperheen arkeaan kaikessa sen kaoottisuudessaan. Hän on kertonut kaipaavansa kahdenkeskistä aikaa miehensä kanssa.

Kun pariskunnalle tarjoutuu sarjassa aikaa yhteiselle ajalle, mutta Friman ei miehensä kanssa keksi kuinka käyttää kahdenkeskinen aika.

– Tosi tyhmää, että saa tämän mahdollisuuden, että saa taivaan lahjana pari tuntia aikaa ilman lapsia. Heidän hoitokavereiden isäkin sanoi, että olette niin kauan kuin haluatte. Ja nyt me ajellaan täällä eikä keksitä mitään paikkaa, johon haluaisimme mennä kaksin, nainen tuskailee.

Lopulta pariskunta päätyy kotiin siivoamaan.

– Se oli meidän laatuaikaa ilman lapsia, Friman huokaa.

Nainen myös kertoo sarjassa mielipiteensä siitä, mikä on selvä merkki siitä, parisuhteen tila on huono.

– Parisuhteen alamäkihän alkaa siitä, kun alkaa kutsua puolisoaan nimen sijasta isiksi tai äidiksi, koska silloin kaikki on menetetty. Mun on käännettävä äkkiä tämä kurssi, hän toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme