Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Lumilautailun huippulupaus Iholla-sarjaan – äkillinen loukkaantuminen muutti suunnitelmia

Lumilautailijalupaus Kristiina Nisula nähdään Iholla-sarjan uusissa jaksoissa. Äkillinen loukkaantuminen rinteessä muutti nuoren naisen kuvaussuunnitelmia.

Huippusuosittu Iholla-sarja jatkuu neljännen tuotantokauden jaksoin keväällä 2017. Tällä kertaa yksityiselämänsä ovia katsojille raottavat julkisuudesta tutut naiset.

Yksi suosikkiohjelman tähdistä on lumilautailija Kristiina Nisula, 24. Iholla-sarjan myötä hän haluaa tarjota katsojille pääsyn urheilijanuoren elämään.

– Reissaan aika paljon ja urheilu on suuri osa elämää. Siihen liittyviä asioita olen ajatellut kuvata, kuten mitä se vaatii, mitä siihen kuuluu ja millaisia töitä sen eteen pitää tehdä.

Nuoren naisen kuvaussuunnitelmat saivat kuitenkin hieman takapakkia äkillisesti rinteessä tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi.

– Vedin rinnekaidetta ja laudan takakantti tökkäsi ilkeästi rautaa vasten. Lensin yllättäen niska edellä ranteella tukien maahan, Nisula kertaa.

Tarkalleen ottaen Nisulan kädessä on rustovaurioita ja pientä hiusmurtumaa veneluussa. Loukkaantumisen myötä harjoitteluun tulee pieni tauko ja kolmen viikon kisamatkat Itävaltaan ja Italiaan jäävät tekemättä.

– Lääkäri määräsi tammikuun loppuun asti lepoa ja kevyttä tekemistä, jotta käsi ehtisi hieman parantua. Pienetkin lisäiskut ranteeseen pitkittäisivät parantumisprosessia, Nisula selvittää.

Keväälle on tiedossa enemmänkin harjoitusmatkoja, joten lautailija keskittyy nyt tammikuun käsivamman paranteluun.

– Helmikuussa lähden sitten Kanadaan Quebekin maailman cuppiin ja sieltä harjoitusmatkalle Yhdysvaltoihin Coloradoon, Nisula valottaa.

Tulevaa kuvausurakkaa Nisula odottaa mielenkiinnolla. Iholla-kamera on kulkenut naisen matkassa nyt jo useamman viikon ajan.

– Yksin kameralle jutustelu on ollut alkuun vaikeaa. On haastavaa saada sanottua asiat järkeväksi ja pukea omat ajatukset sanoiksi.

– Toivon, että saan annettua itsestäni positiivisen, reippaan ja inspiroivan kuvan. Elämäntilanteeni ei ole niin tasapainoinen kuin esimerkiksi kello 8-16 töissä tai koulussa käyvillä. Reissaaminen on aika haastavaa, välillä väsyttää ja siinä käy monenlaisia tunnetiloja aina silloin tällöin läpi. Tykkään kuitenkin tästä hommasta ja mielestäni on tärkeintä, että nauttii siitä, mitä tekee, Nisula summaa.

Iholla alkaa huhtikuussa 2017 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme