Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sami Kuronen hiillosti tiukkaan sävyyn Erika Vikmanin puhumaan Dannysta – katso kuumottava video

Erika Vikman joutuu selkä seinää vasten radiohaastattelussa ilmoittaessaan kantansa parisuhdekysymyksiin.

Iholla-sarjassa on päästy tänä keväänä seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämää. Kolmen kuukauden ajan arkeaan taltioi muun muassa Ilkka ”Danny” Lipsasen, 74, naisystävä, tangokuningatar Erika Vikman, 24.

Pariskunta ehti tuntea toisensa pitkään ennen kuin ystävyys syveni rakkaudeksi. Ikäerollaan kohua aiheuttanut pariskunta julkisti seurustelusuhteensa vuoden 2016 lopulla.

Ennen kuvauksia Vikman kertoi keskittyvänsä kuvausprojektissaan omaan elämäänsä jättäen parisuhdeasiat taka-alalle. Ohjelmassa Vikman kertoo lähtevänsä radiohaastatteluun ja ilmoittaneensa häntä haastattelevalle Sami Kuroselle ettei hän aio vastata parisuhteeseen liittyviin kysymyksiin lainkaan.

– Sanon vain, että olen tehnyt sen linjauksen, että en puhu enää tästä aiheesta. Se on ruodittu nyt aika hyvin läpi, nainen pohtii matkalla haastatteluun.

Tilanne radiostudiossa käy kuitenkin kuumottavaksi, kun Kuronen hiillostaa kollegansa Jenni Alexandrovan kanssa Vikmania.

– Ymmärrät varmaan sen, että Dannyn ja sinun suhde kiinnostaa. Jos voisit vastata niihin tai selittää asiat niin kuin itse haluat, Alexandrova aloittaa.

– Olemme jo antaneet yhden isomman haastattelun, joka on tulossa lehteen enkä halua vesittää sitä, Vikman vastaa.

– Eli te kuitenkin puhutte näistä asioista, vaikka tässä sanot, että et halua puhua, Kuronen napauttaa.

Vikman selventää haastattelijoille, että pariskunta on päättänyt antaa yhden suhdehaastattelun, joka on jo tehty.

– Pikkusormi on jo annettu ja sitten sä vedät sen pois. Mitä sä luulet, että mitä se tulee tekemään? Käykö kohta niin, että ketään ei kiinnosta kuka on Erika Vikman, jos sä rupeat sanelemaan ehtoja, mistä puhutaan, Kuronen tivaa.

Laulajatar hämmentyy tilanteesta niin, että hän päätyy lopulta vastaamaan myös parisuhdekysymyksiin.

– Se päätös siitä, että en puhua Dannysta, kävi liian hankalaksi. Siitä olisi tullut aivan hirveä ja tosi kiusallinen haastattelu. Nauhoitimme sen uudestaan ja vastasin iloisesti, positiivisesti ja lyhyesti, koska en ihan oikeasti tiedä, miten mun pitäisi hallita tätä hommaa, Erika toteaa haastattelun jälkeen.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme