Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage avautuu koulukiusaamisesta: ”En pystynyt edes syömään”

Räppäri Sini Sabotage avautuu Iholla-kameralle kokemastaan koulukiusaamisesta.

Iholla-sarjassa seurataan tänä keväänä viiden julkisuudesta tunnetun naisen elämää. Arkeaan katsojille raottaa muun muassa räppäri Sini Sabotage. Laulaja nousi suuren yleisön tietoisuuteen keväällä 2013 Levikset repee -hitillään.

Ohjelmassa räppäri vierailee lapsuudestaan tutuissa maisemissa ja käy muun muassa muistelemaan yläasteaikojaan vanhan koulunsa pihalla. Visiitti nostaa tunteet pintaan ja Sini päätyy avautumaan kokemastaan koulukiusaamisesta.

– Yhdeksännellä luokalla minulla oli sellainen angstiteinimeno päällä, minua sanottiin satanisti-Siniksi, Sini aloittaa.

Kiusaaminen ei kuitenkaan jäänyt pelkkään nimittelyyn.

– Yhdelle käytävällä, jonka varrella opettajanhuonekin sijaitsi, oli piirretty isoja pilakuvia minusta ja kirjoiteltu haukkumanimiä ja sloganeita.

– Kukaan ei repinyt niitä irti eikä kukaan välittänyt, että vain minua oli nöyryytetty.

Tapahtuneella oli voimakkaat vaikutukset nuoreen naiseen.

– En pystynyt edes syömään. Mulla oli niin paha mieli ja huono olo. Se sattui mua tosi paljon siihen aikaan, hän toteaa.

Kiusaamisesta huolimatta Sini jaksoi rohkeasti olla oma itsensä.

– Vaikka mua pilkattiin ja haukuttiin, niin pukeuduin aina juuri niin kuin minusta oikealta tuntui ja olin sellainen kuin olin. En antanut kenenkään vaikuttaa siihen. Siitä olen tosi ylpeä itsessäni, hän päättää.

Katso Sinin avautuminen kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme