Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage avautuu loppuunpalamisesta: ”Kaikki aika meni itsensä pitämiseen kasassa”

Sini Sabotage muistelee Iholla-kameralle aikaa, jolloin laulajan kaikki voimat menivät itsensä pitämiseen kasassa.

Iholla-sarjassa seurataan tänä keväänä viiden julkisuudesta tunnetun naisen elämää. Arkeaan katsojille raottaa muun muassa räppäri Sini Sabotage.

Laulaja on puhunut aiemmin avoimesti siitä, kuinka levy-yhtiö kehotti häntä olemaan puhumatta pahasta olosta tai masennuksesta mediassa. Sabotage nousi suuren yleisön tietoisuuteen keväällä 2013 Levikset repee -hitillään.

Nyt laulaja kaivaa vanhat muistot esiin lehtileikkeineen ja faniposteineen. Samalla Sabotage kertaa Iholla-kameralle aikoja, jolloin suosio oli ylimmillään ja pyöritystä riitti.

– Siihen aikaan en kauheasti ehtinyt vastailla faniposteihin. Kaikki aika meni siihen, että sai pidettyä itsensä kasassa, hän myöntää.

– Sitä ei edes ikinä tajunnut paljon niitä juttuja oli, kun kaikki energia meni siihen, että yrität parhaasi ja huomaat, että olet aivan loppuunpalanut, Sabotage lisää.

Vaikka menestys oli huimaa, niin hyvät ja kivat jutut unohtuivat huonon olon alle.

– Muistan, kun olin keikalla ja siellä oli klubi täynnä ihmisiä. Meininki oli mieletön ja sitten siellä yleisössä oli yksi kundi, joka näytti mulle keskisormea koko keikan ajan. Vieläkin ottaa päähän se, vaikka ne sadat muut, jotka hurrasivat siinä, niin en nähnyt niitä, kun vain tuijotin sitä yhtä keskisormea siellä, laulaja huokaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme