Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage esittelee kotinsa – hulppea vaatehuone varastaa huomion

Räppäri Sini Sabotage esittelee katsojille kotinsa Iholla-sarjassa.

Sini Sabotage tähdittää Iholla-sarjaa, jossa tänä keväänä seurataan viiden julkisuudesta tutun naisen arkeaan. Televisiokatsojat elämäänsä päästänyt räppäri esittelee ohjelmassa myös asuntonsa.

Muusikon koti on pienehkö, mutta kompakti. Keittiö ja makuuhuone ovat samassa tilassa ja olohuone asunnon toisessa päässä.

Huomion varastaa asunnon hulppea vaatehuone, joka jakaa tilan kahden huoneen välillä. Isosta vaatevarastosta huolimatta kenkiä ja vaatteita löytyy myös makuuhuoneen puolelta.

– Päätimme tehdä tähän vähän pidemmän vaatehuoneen, räppäri selostaa esitellessään kotiaan.

Olohuoneen puolella komeilee yksi räppärin ylpeydenaiheista.

– Olin jo monta vuotta sitten päättänyt, että kun joskus saan kodin, mihin mahtuu sohva, niin sen on oltava Yrjö Kukkapuron ateljee sohva, mikään muu ei kelpaa.

– Löysin tämän sohvan Järvenpäästä. Siellä asui mitä hurmaavin vanha herra, joka oli muistaakseni ostanut sohvan 1960-luvulla vaimonsa kanssa. Toivon, että sohva saa elää täällä mun kanssa yhtä hienoja hetkiä, Sabotage toteaa.

Katso Sinin kotiesittely yllä olevalta videolta.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme