Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage Iholla-kuvauksista: "Osasin olla oma haavoittuvainen itseni"

Iholla-sarjassa mukana oleva Sini Sabotage kertoo, että onnistui olemaan täysin oma itsensä kameran edessä. 

Iholla-sarjan kuvausvaihe tulee pian päätökseensä. Räppäri Sini Sabotage kertoo, että kuvaaminen on alkanut tuntua epäluonnolliselta vasta nyt, kun ohjelman tekeminen on muuttunut konkreettiseksi. 

– Kun näen kaikki sarjan tv-mainokset ja katubannerit, niin tajuan, että teenkin tv-ohjelmaa. Sen vuoksi kuvaaminen on ihan erilaista kuin alussa. Onneksi projekti on kuitenkin jo loppusuoralla. Olen ilmeisesti ollut niin tyhmä, että en ole tajunnut, että teen televisiota, koska nyt olen jotenkin aivan jäässä kameran edessä, Sini Sabotage naurahtaa. 

Hän tulee näyttämään katsojille myös perhensä ja ystävänsä. Hänen mukaansa projekti on tuonut hänen läheisiään yhteen. 

– Tämä on jollain tapaa yhdistänyt myös ystäviäni ja perhettäni. 

Ohjelmassa rap-artisti paljastaa muun muassa, että levy-yhtiö kielsi häntä kertomasta masennuksestaan julkisuuteen. Hän kertoo asiasta kyyneleet valuen. 

– Yllätyin siitä, että osasin olla paljon avoimempi kuin alun perin ajattelin. Minun herkkyyteni tulee esille sarjassa eikä kameran edessä ole vain se Sini Sabotage, jonka fanit ovat oppineet tuntemaan. Olen aivan omana itsenäni kameran edessä.

Kuvausprojektin jälkeen Sini Sabotage alkaa promoamaan uutta sinkkuaan, joka julkaistaan 13.4.

Iholla ma-to kello 22 AVAlla!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme