Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage paljastaa herkän puolensa Iholla-kameralle: "Vapauttava kokemus"

Sini Sabotage odottaa innolla, että pääsee näyttämään Iholla-ohjelman myötä katsojille uuden puolen itsestään.

Levikset repee -hitistä tunnetuksi tullut räppäri Sini Sabotage tähdittää Iholla-sarjaa tulevana keväänä. Ohjelman neljännellä tuotantokaudella seurataan viiden julkkisnaisen elämää.

Sabotage lähti innolla mukaan sarjaan. Hän on iloinen saadessaan tuoda esiin herkempää puolta itsestään.

– Ei minulla ole mitään hävittävää. On ollut mahtavaa, että olen saanut olla kameran edessä oma itseni enkä aina vain se Sini Sabotage -artistiminä. Se on se artisti-imago, jonka olen luonut tietyistä syistä, mutta en ole sellainen arkena. On ollut parasta tehdä ohjelmaa noin, että kukaan ei ole ollut kuvaamassa minua, vaan kamera on ollut omissa käsissäni, Sabotage sanoo.

– On ollut ihanaa, että on saanut tuoda esiin herkkää puolta itsestäni. Minullakin on epävarmuuksia. Tällainen minä olen, ottakaa tai jättäkää.

Artistin mukaan lähipiiri on suhtautunut kolmen kuukauden kuvausprojektiin yllättävän hyvin.

– Aluksi pelotti edes sanoa, että olen mukana tällaisessa, mutta minulla on niin ihana perhe, että he tukevat minua siinä, mitä teen. He ovat lähteneet avoimesti mukaan ja halunneet kantaa kortensa kekoon, koska he tietävät miten tärkeää tämä on minulle, räppäri toteaa.

– On ollut ihanaa huomata, että esimerkiksi äitini on ollut tosi luonnollinen kameran edessä. Ja vietän paljon aikaa vanhempieni luona. Oli tosi hienoa, että olen saanut vapaasti kuvata siellä, hän jatkaa.

Sabotage toteaa, että on hurjaa nähdä itsensä kuvaamillaan videoilla niin sanotusti riisuttuna.

– Luulen, että se olisi sitä kenelle tahansa. Sitä on yleensä esillä julkisuudessa aina viimeisen päälle laitettuna ja nyt yhtäkkiä onkin kameran edessä ilman meikkiä ja ihan vereslihalla. Kontrasti on melkoinen, Sabotage kuvailee.

– Mutta samaan aikaan se on ollut vapauttava kokemus. Yllätyin itsekin siitä, miten vapauttavalta se on tuntunut, laulaja summaa.

Iholla-sarjan neljäs kausi alkaa AVAlla 3. huhtikuuta 2017.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme