Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage romahtaa Iholla-ohjelmassa – levy-yhtiö kielsi puhumasta masennuksesta

Levikset repee -hitistä tunnettu räppäri avautuu itkien kokemuksistaan uransa alkumetreillä.

Rap-artisti Sini Sabotage, 31, on mukana AVAlla huhtikuussa käynnistyvällä Iholla-sarjan neljännellä kaudella.

Sabotage kertoo kyyneleet valuen ohjelman pressitilaisuudessa lehdistölle näytetyssä klipissä hänen vanhan levy-yhtiönsä kieltäneen laulajaa puhumasta masennuksestaan ja muista vakavista asioista tai ura päättyisi lyhyeen.

– Ensimmäisessä levy-yhtiössä sanottiin, että jos ikinä julkisesti myönnän olevani vaikka masentunut tai sanon, että on huono olla, niin urani on sitten siinä. Se on tatuoitunut mieleeni, että sano ihan mitä muuta vaan, mutta älä ikinä sano, miltä susta oikeasti tuntuu, laulaja tilittää.

Räppärin esikoisalbumin 22 m² (2013) ja vuonna 2015 ilmestyneen Lue mun huulilta -EP:n julkaisi JVG:n Jaren ja VilleGallen johtama PME Records. Vuonna 2016 Sabotage solmi uuden levytyssopimuksen Universal Music -levy-yhtiön kanssa.

– En saanut olla silloin oma itseni. Kun lähdin mukaan tähän ohjelmaan, ja aloin kuvata elämääni kameralle, päätin, että nyt avaan kameran edessä elämästäni kaiken tai en mitään. Ei mitään välimaastoa. Olen koko ajan halunnut mukaan kaiken, niin hyvät kuin huonotkin hetket, Sabotage sanoo MTV:n haastattelussa. 

– En edes opetellut poistamaan kameralta mitään klippejä, vaan halusin, että kun painan rec-nappulaa, se on sitten menoa. En katso klippejä enkä ole poistanut mitään. Kun se on kuvattu, se on kuvattu. Se on sitten Herran huomaan.

Oman elämän taltioiminen kameralle on ollut nuorelle naiselle tunteita herättävä kokemus.

– Olen henkilökohtaisesti tottunut siihen, että silloin kun kamera on päällä, niin siellä takana on yleensä toimittaja ja se tyyppi tekee sanomisista sen kuuloisen jutun kuin hän itse haluaa.

– Toivoisin, että ihmiset näkisivät nyt sen inhimillisen puolen minusta. En jaksa enää todistella kenellekään millainen olen ihmisenä, Sabotage toteaa.

Kamera on kuitenkin myös ahdistanut laulajaa.

– Silloin, kun on tosi väsynyt, kun tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa. Se kolme kuukautta, mitä elämää kuvataan, on kuitenkin lopulta melko lyhyt aika ja sitä haluaisi antaa siihen hommaan mahdollisimman paljon, Sabotage summaa.

Iholla-sarjan neljäs kausi alkaa AVAlla 3. huhtikuuta 2017.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme