Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage tilittää Iholla-kameralle: ”Otin haukkumiset raskaasti”

Iholla-sarjassa räppäri Sini Sabotage avautuu muun muassa huonosta itsetunnostaan.

Iholla-sarja palaa ruutuun uusin jaksoin maanantaina 3. huhtikuuta 2017. Sarjan neljännellä kaudella päästään seuraamaan viiden julkisuudesta tutun naisen elämään.

Ensimmäisellä viikolla nähtävissä jaksoissa räp-artisti Sini Sabotage muun muassa avautuu siitä, kuinka kovaan häneen kolahti rajut nettipalautteet. Jaksoissa 30-vuotias räppäri puhuu avoimesti huonosta itsetunnostaan.

– Peittelin huonoa itsetuntoa muun muassa meikillä. Kun minulla oli yläasteella menossa metalli- ja goottivaihe, niin minulla oli ihan musta tukka ja korostin tosi vaaleaa ihoani. Näytin aika hurjalta, Sini muistelee.

Räppäri kertoo kuulleensa useasti siitä, kuinka hän näyttää mieheltä. Hänen mukaan se on ollut yksi nettikeskusteluiden lempiaiheista.

– Vasta jälkeenpäin ymmärsin kuinka raskaasti sen otin. Tietysti sitä esittää, että ei haittaa, sanokaa mitä vain, mutta kyllä mulla jäi ne asiat ja haukkumiset tosi paljon kummittelemaan.

Pahinta Sinin mukaan oli se, kun ihmiset löysivät hänen henkilökohtaisille tileilleen sosiaalisessa mediassa ja alkoivat tykittämän viestejä sitä kautta.

– Yksi mieskin oli laittanut, että sä olet h**ra ja sun pitäisi kuolla. Oli pakko käydä katsomassa sen äijän profiilia. Siinä se istui kuvassa mitä ilmeisimmin oma pieni tytär sylissään. Ajattelin, että onkohan hän ikinä miettinyt, että minullakin on isä. Miltä siitä miehestä tuntuisi, jos hänen tyttärelleen sanottaisiin niin kuin hän sanoi minulle, räppäri pohtii ääneen.

– Olisiko järkevämpää käyttää energiansa siihen, että menisi puhumaan jollekin, jotta se paha olo lähtisi pois. Ei se lähde sillä, että menee nettiin h**rittelemaan jotain ihmistä, hän toteaa.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme