Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotage tuskastui musavideon kuvauksissa Jenkeissä: ”En ikinä vikittelisi tuollaista miestä”

Sini Sabotagen musiikkivideon kuvaukset Los Angelesissa eivät menneet aivan suunnitelmien mukaan.

Iholla-sarjassa on tänä keväänä seurattu viiden julkisuudesta tutun naisen arkea. Muun muassa Levikset repee -hitillään tunnetuksi tullut räppäri Sini Sabotage on päästänyt katsojat sisään elämäänsä.

Ohjelmassa päästään seuraamaan muun muassa räppärin musiikkivideon kuvauksia Yhdysvalloissa. Lande-kappaleeseen suunnitellun videon kuvaukset Los Angelesissa eivät menneet Sabotagen mukaan aivan putkeen.

– Tämä ei ole yhtään sitä, mitä sovittiin, nainen valittaa ommellen samalla esiintymisasuaan kesken kuvausten.

Musiikkivideota varten Sabotage kuvasi kuvausryhmän kanssa kohtauksia useammassa eri paikassa Los Angelesin alueella. Räppäri kertoo muun muassa varmistaneensa etukäteen, että hänen olisi mahdollista vaihtaa esiintymisasut sisätiloissa. 

– Kysyin monta kertaa, että kuvaammeko sisällä ja onko mahdollista päästä sisätiloihin vaihtamaan vaatteet ennen kuvauksia. Sanottiin, että on mahdollista ja nyt ei olekaan. Olen taas jossain hotellin aulan vessassa vaihtamassa vaatteita, Sabotage tuskailee.

Kuvauksia varten paikalle tuotiin myös nuori mies, jonka oli määrä esittää videolla cowboyta. Sabotage ei ollut mielissään kuvaajan näkemyksestä videon sisällöstä.

– En tykkää yhtään kuvata tuon kundin kanssa. On tosi hankalaa, kun he eivät tajua, että en näyttele mitään hahmoa vaan olen oma itseni.

– En ikinä menisi vikittelemään tuollaista miestä. Tulee niin tyhmä olo, suorastaan v***ttaa, jos totta puhutaan. Ajattelin sanoa kuvaajalle, että hän saa kuvata minua, mutta mitään halauskohtauksia en rupea ottamaan, Sabotage toteaa kesken kuvausten.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme