Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotagen äiti tyttärestään: ”Julkisuus toi mukanaan myös huonoja asioita”

Sini Sabotagen äiti Anna-Liisa nähdään mukana Iholla-sarjassa.

Katsojat pääsevät tutustumaan maanantaista 3. huhtikuuta lähtien Iholla-sarjassa muun muassa räppäri Sini Sabotagen elämään. Ohjelman neljännellä tuotantokaudella seurataan viiden julkkisnaisen arkea.

Iholla-sarjan jaksoissa nähdään toisinaan myös räppärin perhettä. Sinin äiti Anna-Liisa kertoo odottavansa mielenkiinnolla tulevia jaksoja.

– Alussa oli aika jännittävää, kun sini pölähti kameran kanssa kotiin, mutta nopeasti siihen tottui. Itsekin tykästyin hommaan ja kysyin juuri viime viikolla, että mihin kamera jäi, kun kuvaukset olivat päättyneet, Anna-Liisa toteaa.

Sabotage ponnahti vauhdilla koko kansan tuntemaksi räppäriksi Levikset repee -hitillä, joka julkaistiin huhtikuussa 2013. Sinin äidin mukaan nopeasti nuorta naista seurannut menestys tuo mukanaan niin hyvää kuin huonoakin.

– Sini on aina haaveillut musiikkiurasta. Sitten kun se lähti ryminällä käyntiin, niin siinä tuli kaikenlaista hyvää, mutta myös huonoja asioita. Kun kuuluisuus iskee yhtäkkiä päälle, niin siinä on yllätysmomenttia, kun ei ole tottunut siihen palautteeseen, joka ei aina ole kauhean positiivista.

– Alussa sitä ei osannut suhtautua siihen, että kaikesta negatiivisesta palautteesta ei tarvitse olla tietoinen eikä kaikkea tarvitse lukea, Anna-Liisa toteaa.

Äidin mukaan tytär hakikin usein vaikeina hetkinä tukea nimenomaan oman perheen luota.

– Sanoisin, että Sinin pystyy avautumaan asioista. Meillä on tosi läheiset välit koko perheen kanssa, hän hymyilee.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme