Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Sini Sabotagen itkuinen tilitys Iholla-kameralle: ”Meinasin luovuttaa”

Sini Sabotage avautuu Iholla-kameralle kohtaamistaan vastoinkäymisistä.

Iholla-sarjassa seurataan aina maanantaista torstaihin viiden julkisuudesta tutun naisen elämää. Yksi ohjelman tähdistä on Levikset repee -hitillään tunnetuksi tullut räppäri Sini Sabotage.

Nuori artisti avautuu heti ohjelman alkumetreillä kameralle, kuinka hän oli jättää homman kesken heti alkumetreillä.

– Meinasin luovuttaa koko jutun kanssa. Kun sain keskiviikkona päähäni, että tämä voisi olla mun juttu, niin torstaina mulla oli jo kamera kädessä ja vasta sitten aloin pohtia koko juttua, räppäri kertoo.

Sabotage avaa tarinansa taustoja kyyneleet valuen. Räppäri kertoo kuinka ensimmäisessä levy-yhtiössä kiellettiin laulajaa puhumasta masennuksesta ja muista vakavista asioista tai ura päättyisi lyhyeen.

– Ensimmäisessä levy-yhtiössä sanottiin, että jos ikinä julkisesti myönnän olevani vaikka masentunut tai sanon, että on huono olla, niin urani on sitten siinä. Se on tatuoitunut mieleeni, että sano ihan mitä muuta vaan, mutta älä ikinä sano, miltä susta oikeasti tuntuu, laulaja tilittää.

– Harmittaa, että olen taas yrittänyt antaa jotain, mikä ei ole totta. Olen yrittänyt peitellä jotain ja mua pelottaa, mutta samaan aikaan toivoisin, että ihmiset näkisivät sen inhimillisen puolen musta. En jaksa todistella enää kenellekään millainen olen ihmisenä, hän jatkaa.

Katso räppärin koko avautuminen ennakkoon yllä olevalta videolta.

Iholla ma-to klo 22 AVAlla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme