Mainos
Mainos
iholla_kansi_992x350

Tässä ovat Iholla-sarjan uudet julkkistähdet!

Iholla-sarjan uusi kausi avaa katsojille viiden julkisuudesta tutun naisen yksityiselämää. Tässä ovat ohjelman uudet tähdet.

Iholla-sarjassa seurataan hengästyttävän läheltä julkkisnaisten jokapäiväistä elämää videopäiväkirjojen avulla. Heidän elämänsä on paljon muutakin kuin se mielikuva, mitä huolella otettujen pr-materiaalien ja perinteisten haastatteluiden kautta välittyy. Iholla -sarjassa naiset itse kuvaavat ja avaavat tunteitaan, ajatuksiaan ja päästävät katsojan myötäelämään myös vaikeita hetkiä.

Tulevana keväänä yksityiselämänsä ovia raottavat Erika Vikman, Sini Sabotage, Kristiina KomulainenKristiina Nisula sekä Laura Friman.

Hallitseva tangokuningatar sekä laulajalegenda Ilkka ”Danny” Lipsasen kumppanina tunnettu Erika Vikman, 23, kertoo lähtevänsä innolla mukaan Iholla-projektiin.

– Olen päättänyt ottaa tämän tutkimusretkenä itseeni. Tässä oppii ihan hirveästi itsestä ja omista tunnereaktioistaan, Vikman kertoo.

Myös Dannyllä on osa naisen videopäiväkirjoissa, ainakin jossain määrin.

– Totta kai Danny on läsnä elämässäni, mutta en aio varsinaisesti kuvata häntä. Aion peilata enemmän asioita itseni kautta, tangokuningatar suunnittelee.

Suomen tunnetuin naisräppäri Sini Sabotage, 30, nousi koko kansan suosioon Levikset repee -hitillään vuonna 2013. DJ:nä ja radiojuontajana aiemmin toiminut helsinkiläisnainen on päättänyt kuvata aidosti ja rehellisesti niin hyvät kuin huonotkin hetket.

– Pääsäätöisesti on tähän asti kuvattu ilman meikkiä ja tukka pystyssä. Se on ollut tosi vapauttavaa, ei ole ollut pakkoa olla rap-lookissa, räppäri iloitsee.

Kristiina Komulainen, 38, on median monitoiminainen, rohkea seikkailija ja 9-vuotiaan pojan äiti. Vapaa-ajalla vaaleaverikkö antaa kyytiä kaksipyöräisille moottorivehkeille. 

– Kaikissa meissä on monta puolta, niin minussakin. Olen kameleontti enkä todennäköisesti tule vastaamaan yhtään sitä kuvaa, minkä ihmiset on luoneet minusta julkisuuden pohjalta hyvässä ja pahassa, Komulainen lupaa.

24-vuotias Kristiina Nisula tekee työkseen lumilaudalla trikkejä, joista muut vaan haaveilevat. Maajoukkue-lumilautailija on nousujohteisella urallaan sijoittunut Quebecissä Big Air -kisassa viidenneksi. 

– Toivon antavani positiivisen, reippaan ja inspiroivan kuvan itsestäni. Elämäntilanteeni poikkeaa merkittävästi heistä, jotka käyvät koulua tai ovat kello 8-16 töissä. Reissaaminen on aika haastavaa ja yllättävän rankkaa kropalle. Suunnitelmat saattavat muuttua matkan varrella. On oltava valmis nopeisiinkin muutoksiin ja kestettävä se, että aina ei asiat mene suunnitellulla tavalla, Nisula kertoo.

Turussa asuvan freelance-kirjailija Laura Frimanin, 36, kynästä on värikkäiden kolumnien ja artikkeleiden lisäksi ilmestynyt esikoisteos Etenee -JVG:n tarina. Kahden pienen lapsen äiti aloittaa tänä keväänä työskentelyn myös radiossa. Iholla -ohjelmaan hän lähtee innolla, luvaten omalta osaltaan vauhdikasta sisältöä.

– En keksi mitään, mitä tietoisesti rajaisin pois. Tässä esiintyy koko perheeni sekä koko kaoottinen arkeni kaikkine kulmineen, Friman kiteyttää.

Iholla alkaa huhtikuussa 2017 AVAlla. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme