Mainos
Mainos
Jamie Oliver kansi

Jamie Oliverille viides lapsi – vaimo julkaisi herkän imetyskuvan

Jamie Oliver toivotti vaimonsa kanssa tervetulleeksi viidennen lapsensa. Perheen vanhimmat tyttäret olivat mukana synnytyksessä, ja katkaisivat pikkuveljensä napanuoran.

Huippukokki Jamie Oliver julkaisi Instagram-tilillään kuvan vastasyntyneestä pojastaan, joka on kuin ilmetty isänsä. Lapsi on Oliverin ja tämän Jools-vaimon viides. Potra poika painoi syntyessään 8 paunaa, eli noin 3,6 kiloa. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

– Se on poika! Kaikki Oliverin perheessä ovat yllättyneitä ja onnellisia. Poika syntyi turvallisesti, äiti oli aivan mahtava luonnollisessa synnytyksessä ja kaksi vanhinta tytärtäni olivat mukana katsomassa syntymän hetkeä aivan loppumetreillä. Se oli upeaa ja nosti tunteet pintaan, Oliver kirjoitti kuvan yhteyteen hehkuttaen pientä poikaansa.

– Rakkautta teille kaikille äideille, olette käsittämättömän mahtavia. PS. Vauvalla ei vielä ole nimeä, mies päätti pitkän tekstinsä.

Oliverin Jools-vaimo puolestaan postasi omalle Instagram-tililleen tunnetta täynnä olevan imetyskuvan. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Otoksen yhteyteen lisäämässään tekstissä Jools hehkutti olevansa onnellinen, siunattu ja täynnä rakkautta.

– Olen niin ylpeä kahdesta vanhimmaisestani, jotka katkaisivat napanuoran, tuore äiti viestitti.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme