Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Espoolaisperhe muutti täysin ruokailutottumuksensa huippukokin vierailun jälkeen: "Ruokahan on ihanaa!"

Kaappaus keittiössä -sarjassa tutustuttiin maanantaina 29.1. MTV3-kanavalla klo 20 

Huippukokki Kari Aihinen suuntasi Kaappaus keittiössä -ohjelmassa Espooseen ollakseen avuksi perheelle, johon kuuluu Tiina-äiti, joka asuu kolmestaan kahden lapsensa, Veetin ja Pepin kanssa. Perhe ei ennen Aihisen vierailua syönyt lainkaan yhdessä, vaan jokainen kävi keittiössä itsekseen napsimassa ruokaa. 

Aihisen vierailun jälkeen perhe oli kovin toiveikas sen suhteen, että jatkossa he söisivät enemmän yhdessä – ja vieläpä terveellisempää ja monipuolisempaa ruokaa.

– Ruoka-asiat tulevat kyllä muuttumaan sillä tavalla, että tuo kaappi on aika täysi aina ja siellä on alalaatikoissa tuoretta, Tiina viittaa jääkaappiin.

Kun aikaa Aihisen vierailusta oli kulunut pari kuukautta, Aihisen vierailun vaikutukset näkyivät yhä vahvasti arjessa. Yksi perheen ruokarutiineihin vaikuttaneista seikoista oli aiemmin Pepin nirsous, jota ollaan vähitellen selättämässä.

– Olen minä omenaa maistellut, Peppi toteaa ylpeänä.

– Ei se ollut niin pahaa, mitä oletin, hän jatkaa.

Myös Tiina on ollut tyytyväinen Aihisen vierailun vaikutuksiin.

– Suurin muutos on tapahtunut siinä asennoitumisessa ruokaan, hän iloitsee.

– Ruokahan on ihanaa ja yhdessä laittaminen on ihanaa, Tiina toteaa.

Katso videolta tunnelmia illan jaksosta!


Kaappaus keittiössä MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme