Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Helsinkiläisen Veeran ruokavalio järkyttää – ei syö juuri mitään: "Syömiseni on aina ollut outoa"

Maanantaina 19.2. klo 20 MTV3-kanavalla huippukokki Kari Aihinen tapaa Kaappaus keittiössä -ohjelmassa helsinkiläisen Veeran, joka elää lähestulkoon täysin ilman lämpimiä aterioita.

Kaappaus keittiössä -ohjelmassa huippukokki Kari Aihinen tapaa parikymppisen helsinkiläisen Veeran, joka tarvitsee kipeästi apua ruokavalionsa kanssa. Veera on ollut kasvissyöjä noin viiden vuoden ajan. Hän työskentelee pikaruokaravintolassa, jossa hän joutuu kuitenkin käsittelemään lihaa. 

Veeran ruokavalio on erittäin olematon. Hän kertoo syövänsä aamupalaa satunnaisesti ja töissä ollessaan hän saa energiaa limpparista sekä pihvittömästä ruishampurilaisesta. Ranskalaisia hän syö, mikäli tuntee olonsa erittäin nälkäiseksi. Veera syö päivänsä ainoan lämpimän ruuan jos ja kun hän on töissä. 

– Ei ole maistunut. Se, että ruoka tuo energiaa vaikuttaa minuun todella vahvasti. Jos olen sellaisessa ylivireystilassa ja kroppa käy täysillä, niin en yksinkertaisesti pysty syömään mitään raskasta tai lämmintä. Minua alkaa ällöttää ja tiedän, etten pysty syömään sellaisia ruokia, Veera kertoo. 

Aamupirteä nainen kokee, ettei tarvitse ruokaa

Veera kertoo olevansa aamuisin luonnostaan niin pirteä, ettei hän tarvitse ruokaa tuomaan hänelle energiaa. Hän nousee sängystä, juo kupin kahvia, polttaa tupakan ja käy sen jälkeen jo aivan kierroksilla. 

– Syömiseni on aina ollut outoa, mutta haluaisin ettei näin olisi. 

Kysyttäessä Veera ei osaa nimetä yhtäkään lempiruokaa ja miettii sen sijaan, että mitä ihmiset ylipäätään syövät. Hänen jääkaapissaan ei ole mitään, mikä täyttäisi vatsan, eikä Veera saa päivittäin läheskään tarvittavaa ruokamäärää, jota hän tarvitsisi. 

Jopa huippukokki Aihinen on tyrmistynyt näkemästään ja kuulemastaan ja kertoo, ettei ole eläessään nähnyt yhtä suppeaa ruokavaliota. 


Kaappaus keittiössä maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme