Mainos
Mainos
KaappausKeittiossa_Logorekry

Huippukokki auttaa äitiä ja tytärtä, joiden ruokavaliot ovat täydelliset vastakohdat: "Hän ei laita suuhunsa mitään yhtä aikaa"

Kaappaus keittiössä -sarjan seuraavassa jaksossa Kari Aihinen tapaa äidin ja tyttären, joiden ruokailutottumukset eivät sovi millään tavalla yhteen.

Kaappaus keittiössä -ohjelman huippukokki Kari Aihinenottaa suunnan kohti Tamperetta, jossa hän tapaa kahdestaan asuvat Tainansekä hänen tyttärensä Iidan. Tainan ja Iidan arki on rikkonaista ja hankalaa, sillä äiti on jatkuvilla dieeteillä ja Iida taas ei pidä syömisestä. Taina osaa kyllä tehdä ruokaa, mutta hänen kokkailunsa eivät tyttärelle kelpaa. Yksi harvoista ruuista, mikä Iidalle maistuu, on pinaattiletut.

Taina toivoo, että Iida söisi enemmän. Hän laittaa usein tyttärelleen valmiiksi jääkaappiin kahdeksan pinaattilettua, jotta tietäisi kuinka paljon Iida syö. Arkisin he eivät syö yhdessä juuri koskaan.

– Iida syö sen annoksen, jonka laitan hänelle jääkaappiin. Sitten kun tulen kotiin, syön sitten oman ruuan, Taina kertoo. 

Jatkuvat dieetit hankaloittavat yhteistä arkea

Tainalla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta, jonka takia hän suosii jatkuvia erityisruokavalioita sekä dieettejä. Vuosi sitten todettiin, että hänellä on rasvamaksa, minkä tähden hän yrittää jatkuvasti pudottaa painoa. Tainan mukaan dieetit ovat vaikuttaneet merkittävästi hänen olotilaansa.

– Vähintään vehnätön, sokeriton ja maidoton tulee jatkumaan vielä dieetin jälkeenkin. 

Iida on haastava ruokailija, sillä hän ei Tainan mukaan suostu laittamaan suuhunsa mitään, mikä on nuoren naisen mielestä millään tavalla epämääräistä. 

– Iida syö aina kaikki ruuat erikseen. Jos meillä on esimerkiksi lihaa ja perunaa, niin hän syö kaiken erikseen. Hän ei laita mitään erilaista suuhunsa yhtä aikaa. 

Kaappaus keittiössä maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme